Catlike

Catlike logo | Juncker Bike PartsCatlike specialiseert zich al twintig jaar in het fabriceren van high-end kwaliteit helmen. De drie ontwikkelingspunten van Catlike, ventilatie, het gewicht en draagcomfort maken de helmen uniek. Daarnaast dragen deze punten bij aan de veiligheid. Dit Spaanse merk is de enige producent van helmen in Spanje en omgeving en momenteel produceren zij voor 45 landen wereldwijd.  

Sinds 1996

Catlike bestaat in 2016, twintig jaar! Daarom staan ze dit jaar stil bij wat het merk na twintig jaar ontwikkeling te bieden heeft: loyaliteit, stabiliteit, ervaring en duurzaamheid.

 

"We hebben genoten en soms doorstaan, twintig jaar dagelijks rijpen en leren. Dit betekent dat nu onze coming-out is en de tijd om te schitteren. Net als een veelbelovende jeugd, waarin een solide basis is gelegd voor de reis naar volwassenheid."

 

 

 

"Twenty years of innovation"

Catlike bij u in de winkel?

Bent u klant bij Juncker Bike Parts en geïnteresseerd in de helmen van Catlike? Neem contact op met uw vertegenwoordiger of bestel de helmen direct via ons online bestelsysteem, Accentry!

 

De helmen van Catlike zijn exclusief verkrijgbaar via Juncker Bike Parts.   

 

 

 

 

 

 

Ontdek de Olula!

The Cloud 352, een totaal nieuw ontwerp

Catlike heeft een nieuwe helm gelanceerd! The Cloud 352 past zich aan de omgeving aan dankzij de verwisselbare schalen. Deze helm is ontworpen voor triatleten en wielrenners die graag het maximale uit hun prestatie halen en niet willen inleveren op ventilatie en veiligheid.