Distributeur van fietsonderdelen en -accessoires levert aan fietsenwinkels in Nederland, België en Luxemburg Klant worden?
Compleet assortiment topmerken voor fiets, winkel en werkplaats
Onderdelen en accessoires uit voorraad leverbaar
Gemakkelijk 24/7 online bestellen voor 17:00 u besteld = dezelfde dag verstuurd
Werkplaatsinrichting Handige oplossingen voor een professionele werkplaats Meer info >
Winkelinrichting op maat Een overzichtelijke presentatie passend in de winkel Meer info
Eigen merk XLC

WELKOM BIJ JUNCKER BIKE PARTS

Juncker Bike Parts is één van de grootste distributeurs van fietsonderdelen & accessoires in de Benelux. Ons brede assortiment omvat ruim 15.000 artikelen. Vanuit ons centrale magazijn in Apeldoorn leveren wij aan fietsenwinkels in Nederland, België en Luxemburg. 

Juncker Bike Parts is exclusief distributeur van bekende merken als XLC en Cateye.  Daarnaast is Juncker de enige distributeur die de grootste bandenmerken (Schwalbe, Vredestein, Continental, Kenda) én high end onderdelenmerken als Campagnolo en SRAM in het assortiment heeft. 

 

Daarnaast biedt Juncker Bike Parts winkel- en werkplaatsoplossingen van diverse topmerken aan. De ene winkel is de andere niet, daarom geloven wij in een aanpak op maat. Wij helpen u om een inrichting te realiseren die aansluit bij de uitstraling van uw winkel en een positieve omzetbijdrage levert.

 

De Fietser is geopend!

19-10-2016

De Fietser in Ede is geopend, dit houdt in dat de inspiratiewinkel van Juncker te bezoeken is voor dealers om inspiratie op te doen en plannen om te zetten naar werkelijkheid. Wat kun je verwachten?

lees meer

Tubus en Racktime aan assortiment toegevoegd

24-03-2016

Tubus bagagedragerTubus is een van de grootste leveranciers voor bagagedragers wereldwijd. Ze leveren meer dan 160 OEM merken en zijn de referentie binnen hun marktsegment. De Tubus bagagedragers vind je op bijna elk premium tourfiets, zoals Koga, Van Nicholas en Batavus, en is daarom een goede aanvulling op ons assortiment.

lees meer

Catlike helmen nu bij ons beschikbaar

29-02-2016

Catlike helm | Juncker Bike PartsHet Spaanse merk Catlike heeft vanaf januari 2016 een exclusieve overeenkomst met Juncker Bike Parts in Apeldoorn. Via ons is het nu ook voor de dealers in de Benelux mogelijk om high-end helmen aan te bieden aan de consument.

lees meer

Juncker overhandigt allereerste SRAM eTap groepen

05-02-2016

Vandaag hebben we de allereerste SRAM Red eTap groepsets uitgereikt aan een aantal gelukkige winkeliers. Van Herwerden Waytobike, Egbert Egberts Fietsen, Trommelen Tweewielers, Beukers Bike Centre en Fietsspeciaalzaak Roelofs heel veel plezier met jullie eerste eTap! 

lees meer

Nieuw in ons assortiment: Stronglight

13-01-2016

Stronglight logo

Het aanbod bestaat uit een brede selectie kettingbladen en cranks. Oude of nieuwe fietsen, met de slijtageonderdelen van Stronglight kunt u een grote verscheidenheid aan fietsen servicen. Vanaf eind januari zijn deze producten bij ons beschikbaar.

lees meer