Distributeur van fietsonderdelen en -accessoires levert aan fietsenwinkels in Nederland, België en Luxemburg Klant worden?
Compleet assortiment topmerken voor fiets, winkel en werkplaats
Onderdelen en accessoires uit voorraad leverbaar
Gemakkelijk 24/7 online bestellen voor 17:00 u besteld = dezelfde dag verstuurd
Werkplaatsinrichting Handige oplossingen voor een professionele werkplaats Meer info >
Winkelinrichting op maat Een overzichtelijke presentatie passend in de winkel Meer info
Eigen merk XLC

Bezoek De Fietser in Ede

De Fietser: Het Fiets Experience Center van Nederland

In november 2016 is in Ede het grootste fiets experience center van Nederland geopend; De Fietser. In de Fietser kun je een bezoek brengen aan de Juncker winkel: een prachtige complete demo winkel met de nieuwste collectie van fietsonderdelen en fietsaccessoires en een volledig uitgeruste demo werkplaats waar je nieuwe inspiratie kunt opdoen voor jouw eigen winkel. Benieuwd geworden? Loop dan eens binnen!

Daarnaast kun je in De Fietser de fietsen van alle merken die onder Accell vallen bewonderen. Maar van alleen kijken, heeft nog niemand leren fietsen. Daarom kun je in De Fietser ook een testrit maken op jouw favoriete fiets op de 500 meter lange  indoor testbaan. 

 

De Juncker winkel

In de Juncker winkel kun je kennismaken met  de nieuwste accessoires en onderdelen voor de fiets. Zowel de sportieve fietser als de recreatieve fietser kunnen hun hart ophalen en zich vergapen aan de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fietsonderdelen en accessoires.

 

Over de fietser

De Fietser is gevestigd in de Rijksmonumentale Westhal, onderdeel van de ENKA-fabriek die in 2002 haar deuren sloot. Het gebouw is door BOEi energieneutraal gerestaureerd, waarbij het karakter van het monument is behouden. De Fietser is daarnaast aangesloten op een centrale voor bio-energie in Ede. De hal van 9000m2 wordt verwarmd met biomassa, waardoor er geen uitstoot van CO2 is. Daarnaast is het dak van de Westhal voorzien van bijna 1700 zonnepanelen, met een opwekkingspotentieel groter dan de verwachte elektriciteitsbehoefte van het complex. Hiermee wordt extra opwekkingscapaciteit gerealiseerd voor 50 omliggende huizen.  

 

Fietsmuseum

De fiets heeft een rijke geschiedenis in Nederland. Logisch dus dat er een museum in De Fietser is ingericht. Het is een museum dat tot de verbeelding spreekt waarbij stil wordt stilgestaan bij momenten uit de geschiedenis waar de fiets een belangrijke rol heeft gespeeld.

Met een bezoek aan het museum in De Fietser maak je er een compleet dagje uit van!

 

 

De Fietser App

Je bezoek aan De Fietser nog leuker maken? Download dan voor vertrek naar Ede De Fietser App. Je maakt een profiel aan waarin je onder andere aangeeft op welke manier je de fiets gebruikt en wat jouw voorkeuren zijn. Daarmee wordt het bezoek aan De Fietser nog persoonlijker en kunnen we je nog beter adviseren. Dankzij de app, en 400 kleine apparaatjes in het centrum, ook wel beacons genoemd, heb je de digitale fietsexpert letterlijk bij de hand.

 

Openingstijden De Fietser

De Fietser is geopend van woensdag t/m zondag van 10.00uur tot 17.00uur. Na een fietsadvies op maat, kun je heerlijk uitrusten onder het genot van een heerlijk broodje of een warme kop koffie. De openingstijden van het horeca gedeelte zijn gelijk aan de openingstijden van De Fietser.

 

Meer nieuws over Juncker

 

Ga naar DeFietser.nl