Een dealer onderscheidt zich onder andere door een uitstekende service. De next level daarin is een slimme servicebus waarmee je een afgemonteerde nieuwe fiets op de stoep kunt afl everen of een kleine reparatie voor de deur van uw klant direct kunt verrichten.
Met uw eigen service bus voldoet u volledig aan de hoge verwachting van uw klant!

 

 

Juncker Bike Parts is vanaf 1 mei exclusief distributeur van de Vaude fietstassen. Vaude staat bekend om de perfecte uitrusting voor fietsliefhebbers maar ook om haar hoogwaardige fietskleding en uitrusting voor bergsport. Naast dat Juncker Bike Parts de exclusieve distributeur is, kunnen dealers ook altijd nog rechtstreeks blijven bestellen bij Vaude.

Juncker Bike Parts is sinds februari exclusief distributeur van Chimpanzee sportvoeding. Bij de introductie van dit merk maakten dealers kans op het winnen van een Meet&Greet met een echte chimpansee; twee vrijkaarten voor Burgers Zoo in Arnhem. Paul Verschuren van Tweewieler Udenhout was de gelukkige winnaar.

Hip en modern, de fietsstoeltjes van Urban Iki.

Na maanden voorbereiding werd afgelopen maandag door Juncker Bike Parts feestelijk het nieuwe merk Urban Iki gepresenteerd in De Fietser als dé nieuwe generatie fietsstoeltjes. Deze unieke en betaalbare fietsstoeltjes zijn medio april 2017 exclusief verkrijgbaar via Juncker Bike Parts. 

 

Dit voorjaar is urban Iki de verrassende nieuwkomer in de markt van kinderfietsstoeltjes. Hip, modern en betaalbaar! Dat is de boodschap die afgelopen maandag ook verkondigd werd. Een nieuw merk van de Japanse marktleider in kinderfietszitjes, OGK.

 

Negenmaandenbeurs 2017

Om het publiek kennis te laten maken met Urban Iki, was het merk te bezichtigen op de Negenmaandenbeurs. De reacties waren zo overweldigend, dat we een aantal van deze wel moesten vastleggen.

 

Bekijk het filmpje en lees meer over Urban Iki.

 

Juncker exclusief distributeur Chimpanzee sportvoeding

We zijn allemaal op zoek naar lekkere maar bovenal gezonde sportvoeding. Chimpanzee heeft deze unieke combinatie gevonden. De sportvoedingen van Chimpanzee zijn 100% natuurlijk, dus zonder dierlijke vetten en kunstmatige stoffen.

 

Juncker is vanaf heden exclusief distributeur van het gehele assortiment van Chimpanzee. Commercieel directeur Chiem de Winter geeft aan:'Met Chimpanzee hebben we een merk, dat een goede aanvulling is op het sportieve assortiment van Juncker. Met name de uitstekende kwaliteit in combinatie met de gezonde voeding zal veel dealers aanspreken' aldus Chiem de Winter.

 

Het gehele assortiment (met uitzondering van de winegums) is vanaf dit weekend te bestellen en direct leverbaar. Probeer onder andere cashew/caramel energy bar of de energy drink wild cherry.

 

Juncker drukbezocht tijdens Velofollies 2017

Velofollies 2017 is weer achter onze rug; een prachtige en gevarieerde beurs waar iedere fietsliefhebber zijn hart kon ophalen. Op de stand van Juncker werd onder andere de kleding van Etxeondo, de helmen van Catlike, de onderdelen en wielen van 3T en de de fietsendragers van XLC gepresenteerd.

 

De aanloop op de stand van Juncker was overweldigend, met name te danken het diverse assortiment.

Achteraf kunnen we terugkijken op een zeer succesvol weekend waarin we weer veel fietsliefhebbers enthousiast hebben kunnen maken met nieuwe producten en innovaties!Velofollies 2017 dit jaar gemist? Het sfeerfilmpje geeft je een goede indruk van het afgelopen weekend in Kortrijk. 

 

 

Meer Juncker-nieuws

Velofollies 2017: de Kick Off

Ook dit jaar is Juncker Bike Parts weer vertegenwoordigd op Velofollies 2017. Hier worden onder andere de high-end helmen van Catlike, de comfortabele zadels van San Marco en de snelste wielen van Zipp gepresenteerd. Uiteraard kun je ook alle onderdelen en accessoires van XLC bewonderen of je laten inspireren voor een nieuwe winkelinrichting. Ben je nieuwsgierig geworden? In dit korte filmpje krijg je een impressie van onze stand. Juncker is t/m zondag 22 januari aanwezig op Velofollies 2017. 

 

 

  

Meer nieuws over Juncker Bike Parts.

 

Zipp exclusief bij Juncker bike Parts

Vanaf 1 februari is Juncker Bike Parts exclusief distributeur in de Benelux van het gehele Zipp assortiment. Waar Juncker voorheen alleen een exclusieve overeenkomst had voor de NSW wielen van Zipp, hebben zij dit nu ook voor alle overige Zipp onderdelen. Dit zorgt voor een nog sterkere samenwerking tussen Juncker en Zipp.

 

Over Zipp

Zipp, onderdeel van SRAM, staat aan de absolute top als het gaat om aerodynamische wielen, onderdelen en accessoires van superieure kwaliteit. Het Amerikaanse merk voldoet aan de behoeften van klanten die gaan voor de hoogste prestaties, hoge kwaliteit en nieuwste innovaties in ontwerp en productie. De wielen en onderdelen van het Amerikaanse Zipp hebben een modern design en zijn samengesteld met de beste materialen en technologie.

 

Met Juncker als enige distributeur van het gehele Zipp assortiment, optimaliseren zij de samenwerking met SRAM. Juncker Bike Parts zal, naast het merk Zipp, ook de distributeur blijven van de overige merken van SRAM zoals Rockshox, Avid, Truvativ en Quarq.

Bezoek Juncker Bike Parts op Velofollies 2017

Van vrijdag 20 januari t/m zondag 22 januari is Juncker Bike Parts weer aanwezig op de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs van de Benelux: Velofolies in Kortrijk Xpo. Op deze beurs kunt u kennis maken met de nieuwste producten en innovaties op fietsgebied. Een gezellig dagje uit om u te laten inspireren voor het nieuwe fietsseizoen!

 

 

Op de stand van Juncker kunt u kennis maken met alle grote merken die exclusief verkrijgbaar zijn bij Juncker. 
Wat te denken van de snelste wielen en de superieure onderdelen van Zipp of de nieuwste producten uit het assortiment van XLC? Daarnaast kunt u dit jaar ook de high-end helmen van Catlike komen bewonderen op onze stand. Nieuwsgierig geworden? U kunt ons vinden in hal 2 (stand nummer 215).
Let op: U ontvangt korting op uw entreebewijs wanneer u uw kaarten vooraf online bestelt.

Juncker Bike Parts verkort de tijd tussen bestelling en bezorging

Juncker Bike Parts is continu bezig met het optimaliseren van haar diensten. Een onderdeel hiervan is de tijd tussen het bestellen en bezorgen. Dit willen wij graag zo kort mogelijk maken, om zo het gemak voor de dealer en de consument te vergroten.

 

Vanaf nu is het voor een select groepje Nederlandse dealers mogelijk om op werkdagen tot 19:00u te bestellen. De bestelling wordt dan (mits op voorraad) de volgende dag in de winkel bezorgd! Om ervoor te zorgen dat dit proces vlekkeloos verloopt en de leverbetrouwbaarheid gegarandeerd blijft, wordt deze mogelijkheid in fases geïntroduceerd. Op termijn willen wij deze service graag bieden aan alle dealers.

 

Er is meer!

Juncker wil graag dat de dealer het optimale uit de koopavond haalt. Daarom is het voor deze groep vanaf nu ook mogelijk om op deze specifieke avond zelfs tot 21:00u (!) te bestellen. De dealer ontvangt wederom de bestelling de volgende dag (ook op zaterdag)! Op deze manier kan de dealer de consument gemakkelijker verder helpen.

 

Commercieel directeur van Juncker Bike Parts, Chiem de Winter is heel erg enthousiast over deze ontwikkeling. “Door het Autostore systeem en de gemaakte investeringen kunnen we deze service nu aanbieden. Met het doel om de dealer - en indirect de consument - zo goed mogelijk te voorzien van alle facetten die Juncker te bieden heeft, en op deze manier de samenwerking met de dealer te versterken. Hiermee maken we samen voor iedereen fietsen nog leuker!”

 

De Fietser opent deuren voor groot publiek

 

 

Op 12 november 2016 is het zover en gaat het grootste Fiets Experience Center van Nederland haar deuren openen voor alle fietsliefhebbers. Hiermee is de grootste fietsbeleving van Nederland een feit. Op 9000 m2 zie je niet alleen een selectie van de merken van Juncker Bike Parts, maar ook de merken Batavus, KOGA, Sparta, Loekie, Van Nicholas, Ghost en Haibike zijn in hun eigen fietswereld vertegenwoordigd. Vanaf 12 november is De Fietser gratis toegankelijk voor alle fiets geïnteresseerden.

 

Over De Fietser

De Fietser is voor publiek geopend van woensdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen in De Fietser fietsen testen op de langste indoor testbaan van NL, informatie ontvangen, het museum bezoeken, de laatste onderdelen en accessoires bekijken in de demowinkel van Juncker Bike Parts of genieten van een lunch of kopje koffie in Restaurant De Fietser. Op defietser.nl wordt een overzicht beschikbaar gesteld met de te testen fietsen en kan de consument gebruik maken van de testritboeker. Naast de digitale informatie in de vorm van De Fietser app, zijn er een aantal fietsexperts die de consumenten kunnen helpen bij aanvullende vragen.

 

 

 

De Fietser is geopend!

De Fietser in Ede is geopend, dit houdt in dat de inspiratiewinkel van Juncker te bezoeken is voor dealers om inspiratie op te doen en plannen om te zetten naar werkelijkheid. Wat kun je verwachten?

 

Dat moet je natuurlijk met eigen ogen zien, want de beleving overtreft de omschrijving. Wat het team van Juncker wel graag wil prijsgeven, is dat er een bijzondere manier is ontwikkeld om je eigen winkel in te richten. In de hiervoor ontwikkelde “Spaceplanner” kun je met één van de winkelinrichting adviseurs al in detail treden over hoe jouw winkel optimaal kan worden ingericht. Van visual tot schappenplan, alles is mogelijk en te realiseren.

Tubus en Racktime aan het assortiment toegevoegd

Tubus bagegdrager | Juncker Bike PartsTubus is een van de grootste leveranciers voor bagagedragers wereldwijd. Ze leveren meer dan 160 OEM merken en zijn de referentie binnen hun marktsegment. De Tubus bagagedragers vind je op bijna elk premium tourfiets, zoals Koga, Van Nicholas en Batavus, en is daarom een goede aanvulling op ons assortiment.

 

Tubus levert bagagedragers onder de naam Tubus (premium) en Racktime. Juncker Bike Parts verdeelt de bagagedragers van beide merken exclusief in de Benelux. Ze verwachten dit voorjaar de collectie op voorraad te hebben.

 

Over Tubus

Sinds 1988 produceert Tubus dragers voor fietsen vervaardigd van zeer hoogwaardige stalen buizen. Ze zijn extreem stevig, maar toch vederlicht. Tubus ontwikkelt nieuwe oplossingen om het vervoeren van bagage gemakkelijker, veiliger en comfortabeler te maken.

 

Over Racktime

Racktime is een merk dat bagagedragers en transportsystemen ontwerpt en produceert. Er wordt continu geanalyseerd, geïnnoveerd, ontwikkeld en gezocht naar verbeteringen om passend transport te kunnen bieden. Veel bagagedragers zijn voorzien van het Snap-it systeem voor snelle montage van componenten aan de drager. Racktime is een Europees merk van Tubus.

Juncker Bike Parts haalt Catlike helmen naar de Benelux

Catlike helm | Juncker Bike PartsHet Spaanse merk Catlike heeft vanaf januari 2016 een exclusieve overeenkomst met Juncker Bike Parts in Apeldoorn. Via deze distributeur is het nu ook voor de dealers in de Benelux mogelijk om high-end helmen aan te bieden aan de consument.Commercieel directeur Chiem de Winter geeft aan: “Met de toevoeging van het Spaanse merk Catlike is de cirkel van het aanbod high-end soft goods (kleding, schoenen en helmen) via Juncker Bike Parts compleet.” Vanaf april 2016 liggen de helmen op voorraad.

 

Over Catlike

Catlike specialiseert zich al twintig jaar in het fabriceren van high-end kwaliteit helmen. De drie ontwikkelingspunten van Catlike, ventilatie, het gewicht en draagcomfort maken de helmen uniek. Daarnaast dragen deze punten bij aan de veiligheid. Dit Spaanse merk is de enige producent van helmen in Spanje en omgeving en momenteel produceren zij voor 45 landen wereldwijd.  

Juncker overhandigt allereerste SRAM eTap groepen

Uitreiking SRAM eTaP | Juncker Bike PartsDe allereerste elektronische schakelgroepen van SRAM zijn binnen gekomen bij Juncker Bike Parts. Dit heuglijke moment heeft de Apeldoornse distributeur niet ongemerkt voorbij laten gaan. Winkeliers Egbert Egberts, Beukers Bike Centre, Van Herwerden, Trommelen Tweewielers en Fietsspeciaalzaak Roelofs waren de gelukkige klanten die de allereerste SRAM RED eTap in ontvangst mochten nemen in Apeldoorn.

 

Vanaf vandaag start Juncker Bike Parts met de uitlevering van de overige eTap orders. Ze hebben nu nog maar een beperkt aantal groepsets van SRAM ontvangen. Sommige klanten zullen daarom nog eventjes moeten wachten.

 

Draadloos schakelen
De SRAM RED E-Tap is het eerste elektronische schakelsysteem dat SRAM op de markt brengt. De moderne en elektronische manier om te schakelen is geïnspireerd op de Formule1. Het systeem is niet alleen 100% draadloos, maar ook nog eens ontzettend logisch. Op- en afschakelen is nog nooit zo eenvoudig geweest. De batterijen in de voor- en achterderailleur hebben een lange levensduur en zijn voorzien van een LED indicator.

Quarq powermeters nu verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts

Quarg elsa powermeter | Juncker Bike PartsHet assortiment van Juncker Bike Parts breidt uit met de vermogensmeters van Quarq. Chiem de Winter, commercieel directeur van Juncker Bike Parts: “Door het merk Quarq toe te voegen aan ons assortiment, zijn wij in staat de dealer volledig te voorzien van alle high-end merken van SRAM Corporation. Daarnaast kan de dealer bij Juncker nu hoogwaardige vermogensmeters bestellen.” Vanaf eind januari 2016 is een afgewogen assortiment vermogensmeters te bestellen bij de Apeldoornse distributeur.  

 

Over Quarq

Het merk Quarq is opgericht in 2006 en overgenomen in 2011 door SRAM. De vermogensmeter van Quarq zijn een ideaal product voor de competitieve fietser die zijn of haar prestaties doelgericht wil verbeteren. Deze high-end technologie van Quarq meet het vermogen van de fietser via een sensor in het crankstel.

 

Met deze gegevens kan de fietser direct zien op de fietscomputer wat zijn vermogen is waardoor de gebruiker kan anticiperen op de resultaten en optimaal kan trainen. Daarnaast kan de fietser deze gegevens na de training analyseren en zijn of haar trainingsprogramma hierop aanpassen. De vermogensmeters van Quarq sluiten naadloos aan op de fietscomputers van Cateye, die exclusief verkrijgbaar zijn bij Juncker.

Nieuw in het assortiment: Stronglight kettingbladen en cranks

Stronglight logoMet het merk Stronglight versterkt Juncker Bike parts het assortiment slijtage onderdelen. Het aanbod bestaat uit een brede selectie kettingbladen en cranks. Oude of nieuwe fietsen, met de slijtageonderdelen van Stronglight kunt u een grote verscheidenheid aan fietsen servicen. Vanaf eind januari 2016 zijn deze producten beschikbaar bij Juncker.

 

Chiem de Winter, commercieel directeur van Juncker Bike Parts: “ Stronglight is op het gebied van slijtagedelen een hoogwaardig merk en vult het assortiment van Juncker goed aan. “

 

Over Stronglight

De slijtageonderdelen van Stronglight zijn toepasbaar op veel fietsen. De producten van Stronglight zijn sterk en licht en worden gemaakt van hoogwaardig en/of extreem duurzame aluminium. Wanneer het op slijtagedelen betreft, kunt u vertrouwen op de kwaliteit van Stronglight.

 

Selle San Marco gaat exclusieve samenwerking aan met Juncker

Met trots kondigt Selle San Marco aan dat per 1 oktober 2015 Juncker Bike Parts de exclusieve distributeur is voor Selle San Marco Collezione in de Benelux.

 

De exclusieve distributie van de zadels komt voort uit de jarenlange succesvolle samenwerking tussen Selle San Marco en Juncker Bike Parts. “Dit samenwerkingsverband past binnen onze ambitie om de exclusieve distributie van bekende merken op ons te nemen”, aldus Chiem de Winter (commercieel directeur van Juncker Bike Parts). Een kwalitatief hoogwaardig zadelmerk als Selle San Marco past uitstekend binnen het gamma van de Apeldoornse distributeur en beide partijen zijn dan ook zeer verheugd over de samenwerking.

 

Selle San Marco is een Italiaans familiebedrijf met ruim 80 jaar ervaring. Met passie en toewijding maken ze handgemaakte zadels van de hoogste kwaliteit met de juiste verhouding tussen technologie en design. Jouw rit zo comfortabel mogelijk maken is hun missie, een wereld met meer fietsen en minder auto’s hun droom. Het merk staat al jaren synoniem voor uitmuntendheid, hoge kwaliteit en stijl. Bezoek www.sellesanmarco.it voor meer informatie.

Juncker Bike Parts schakelt op met NuVinci

Juncker Bike Parts heeft haar assortiment uitgebreid met Nuvinci. Dit merk staat bekend om de onderhoudsvrije naven die op de topmodellen van veel A-merken, zoals Sparta, Batavus en Koga, zijn gemonteerd. Het revolutionaire NuVinci Optimized versnellingssysteem garandeert een soepele, traploze overgang van de ene naar de andere versnelling met letterlijk niet meer dan een kleine polsbeweging of zelfs volledig automatisch.

 

Chiem de Winter, commercieel directeur van Juncker Bike Parts: “Wij zijn blij servicepartner van dit innovatieve merk te zijn. Deze beproefde techniek wordt ook in de automotive gebruikt en is de toekomst voor schakelsystemen”. De totaalleverancier in Apeldoorn heeft op dit moment al een ruim assortiment van de Nuvinci naven en servicedelen op voorraad. 

 

Over NuVinci 

NuVinci Cycling is een divisie van Fallbrook Technologies en onderdeel van een innovatief technologiebedrijf dat de revolutionaire NuVinci transmissie heeft ontwikkeld. In 2008  heeft deze producent van de traploze versnellingsnaaf een Eurobike Gold Award gewonnen met dit schakelsysteem.

JBP breidt uit met Dutch Perfect banden

Dutch Perfect logoJuncker Bike Parts heeft haar assortiment fietsbanden in de breedte versterkt met een oer-Hollandse topper: Dutch Perfect banden. Dutch Perfect kwam in 1998 als eerste fabrikant met een anti-lek band op de markt, de legendarische No Flat tyre. Een band die het vanwege de extreme slijtvastheid tot op de dag van vandaag goed doet bij onder andere verhuurbedrijven.

 

 

Chiem de Winter, commercieel directeur van Juncker Bike Parts: “Banden zijn voor iedere tweewielerwinkel een van de belangrijkste omzetmakers. Om die reden willen wij onze klanten een compleet bandenassortiment met sterke kwaliteitsmerken kunnen bieden. Dutch Perfect voegt een type banden toe dat, door de lange levensduur en goede marge, onder andere voor werkplaatstoepassingen erg gewaardeerd wordt.”

 

Over Dutch Perfect

Dutch Perfect is sinds 1998 actief in de ontwikkeling en productie van kwaliteitsfietsbanden. Voor mensen die intensief gebruikmaken van de fiets heeft Dutch Perfect producten als de No Puncture en de No Flat ontwikkeld. Speciaal voor E-bikes is er de E-Tiger S, een band die comfort combineert met een versterkte constructie om het extra gewicht en de snelheid van een E-bike te ondervangen. DP banden zijn een goede aanvulling in de werkplaats met als resultaat een tevreden klant en een gezonde marge

JBP start samenwerkingsverband met Michelin

Michelin logo

De fietsbanden van Michelin zijn per direct verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts. Michelin is een van de grootste bandenfabrikanten van Europa. Het bedrijf combineert ruim een eeuw ervaring in de productie van fietsbanden (sinds 1891) met een duurzaam innovatief vermogen en heeft om die reden meerdere patenten op haar naam staan. JBP heeft een uitgebreid assortiment van het gerenommeerde bandenmerk opgenomen en kan de producten per direct uit voorraad leveren.

 

“Michelin heeft voor Juncker Bike Parts gekozen vanwege haar goede reputatie en positie op de Nederlandse markt, zowel in het city/trekking als het sportieve segment”, aldus Corine Riem Vis, Director Bicycles Michelin Benelux. De Apeldoornse distributeur heeft een uitgebreid assortiment banden en kan deze razendsnel uit voorraad aan dealers in de gehele Benelux leveren. Daarnaast biedt Juncker de fietsvakhandel ondersteuning en services op het gebied van winkel- en werkplaatsinrichting.

 

Over Michelin

Michelin ziet het als haar missie om op een duurzame manier bij te dragen aan de mobiliteit van personen en goederen. Al vanaf de eerste dagen van de fiets trad Michelin op als pionier. Nu, in 2015, wordt de Michelin Groep nog altijd gedreven vanuit dezelfde filosofie. De nieuwe MICHELIN PRO4 racebanden (sinds maart 2015) zijn daar een goed voorbeeld van. De serie biedt de beste prestaties voor competitie- en sportieve rijders met een uitstekende grip, weerstand tegen insnijdingen (HDProtection) en een buitengewoon lange levensduur. 

 

Over Juncker Bike Parts

Juncker Bike Parts is een van de grootste distributeurs van fietsonderdelen& -accessoires in de Benelux. Door de combinatie van een breed assortiment en snelle levering uit voorraad is het bedrijf een betrouwbare partner voor de fietsdetailhandel. Juncker Bike Parts maakt onderdeel uit van Accell Nederland, waar ook de fietsmerken Batavus, Sparta en Koga toe behoren.