Juncker Bike Parts verkort de tijd tussen bestelling en bezorging

Juncker Bike Parts is continu bezig met het optimaliseren van haar diensten. Een onderdeel hiervan is de tijd tussen het bestellen en bezorgen. Dit willen wij graag zo kort mogelijk maken, om zo het gemak voor de dealer en de consument te vergroten.

 

Vanaf nu is het voor een select groepje Nederlandse dealers mogelijk om op werkdagen tot 19:00u te bestellen. De bestelling wordt dan (mits op voorraad) de volgende dag in de winkel bezorgd! Om ervoor te zorgen dat dit proces vlekkeloos verloopt en de leverbetrouwbaarheid gegarandeerd blijft, wordt deze mogelijkheid in fases geïntroduceerd. Op termijn willen wij deze service graag bieden aan alle dealers.

 

Er is meer!

Juncker wil graag dat de dealer het optimale uit de koopavond haalt. Daarom is het voor deze groep vanaf nu ook mogelijk om op deze specifieke avond zelfs tot 21:00u (!) te bestellen. De dealer ontvangt wederom de bestelling de volgende dag (ook op zaterdag)! Op deze manier kan de dealer de consument gemakkelijker verder helpen.

 

Commercieel directeur van Juncker Bike Parts, Chiem de Winter is heel erg enthousiast over deze ontwikkeling. “Door het Autostore systeem en de gemaakte investeringen kunnen we deze service nu aanbieden. Met het doel om de dealer - en indirect de consument - zo goed mogelijk te voorzien van alle facetten die Juncker te bieden heeft, en op deze manier de samenwerking met de dealer te versterken. Hiermee maken we samen voor iedereen fietsen nog leuker!”