Zipp exclusief bij Juncker bike Parts

Vanaf 1 februari is Juncker Bike Parts exclusief distributeur in de Benelux van het gehele Zipp assortiment. Waar Juncker voorheen alleen een exclusieve overeenkomst had voor de NSW wielen van Zipp, hebben zij dit nu ook voor alle overige Zipp onderdelen. Dit zorgt voor een nog sterkere samenwerking tussen Juncker en Zipp.

 

Over Zipp

Zipp, onderdeel van SRAM, staat aan de absolute top als het gaat om aerodynamische wielen, onderdelen en accessoires van superieure kwaliteit. Het Amerikaanse merk voldoet aan de behoeften van klanten die gaan voor de hoogste prestaties, hoge kwaliteit en nieuwste innovaties in ontwerp en productie. De wielen en onderdelen van het Amerikaanse Zipp hebben een modern design en zijn samengesteld met de beste materialen en technologie.

 

Met Juncker als enige distributeur van het gehele Zipp assortiment, optimaliseren zij de samenwerking met SRAM. Juncker Bike Parts zal, naast het merk Zipp, ook de distributeur blijven van de overige merken van SRAM zoals Rockshox, Avid, Truvativ en Quarq.