Lake fietsschoenen

Lake

Lake is een innovatief merk van race-, triatlon-, trekking- en MTB schoenen. Het merk staat bekend om haar vakkundige toepassing van technisch hoogwaardige materialen, wat zeer comfortabele schoenen met een hoge performance oplevert. Lake biedt schoenen voor zowel de professional als de recreatieve fietser.

 

De Lake high-end fietsschoenen staan voor comfort, stijl en prestatie. Haar goede reputatie heeft zij te danken aan haar historie vol innovatie. Zo was Lake de eerste met een specifieke MTB schoen, de eerste met een echte winter fietsschoen en de eerste met een thermoplastische carbon zool.

 
Lake is voor de vakhandel exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

 

Download
Downloads
klik voor lijst met downloads

Custom Fit Carbon (CFC) dealers

DLake Custom Fit Carbon logoe topmodellen van Lake fietsschoenen kun je laten 'molden' naar de vorm van je voet. Hiervoor verzorgen wij trainingen aan de tweewielerspecialisten, die een speciaal keurmerk 'CFC' (Custom Fit Carbon) krijgen. 

 

Naast de kennis, hebben deze bedrijven de schoenen ook op voorraad. Voor het beste advies stap je dus bij CFC-dealer naar binnen.

 

Binnenkort presenteren we hier de dealers met dit certificaat.

Lake catalogus 2016

Garantie BOA sluitsysteem

Lake BOA sluitsysteem | Distributeur Juncker Bike Parts Het BOA sluitingssysteem is zeer revolutionair. De uitzonderlijk duurzame en lichtgewicht sluiting met vliegtuigkwaliteit roestvrijstalen veters biedt een soepele, gelijke sluiting zorgen voor een veilige, comfortabele en écht aangepaste pasvorm.

 

De meeste modellen van Lake hebben een BOA sluitsysteem. BOA staat voor hoogwaardige producten, dus bieden zij gratis vervangbare onderdelen aan tijdens de gehele levensduur van het product. Voor meer informatie of het bestellen van producten gaat u naar onderstaande website. 

 

 

https://www4.boatechnology.com/warranty.php