Voorbeelden van winkel- en werkplaatsinrichting

Elke winkel is anders, daarom geloven wij in een aanpak op maat. Samen met u bekijken we wie uw klanten zijn, wat uw aanbod is en welk assortiment onderdelen & accessoires daar het beste bij past. Met als doel een inrichting die aansluit bij de uitstraling van uw winkel en werkplaats en een positieve omzetbijdrage levert.

 

Advies, inrichting en onderhoud

Of het nu om een update van de wanden gaat, of om een geheel nieuwe inrichting, wij helpen u graag. Voor complete nieuwbouw- of verbouwprojecten werken wij samen met gespecialiseerde interieurbouwers. De combinatie van kennis en ervaring in ons team winkel- en werkplaatsinrichting maakt Juncker Bike Parts de ideale partner voor uw winkel- en werkplaatsinrichting.

 

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Lookbook winkel- en werkplaatsinrichting

Alle ogen gericht op uw winkel!

Juncker Bike Parts ondersteunt u graag om het beste uit uw winkel en werkplaats te halen. Zo hangt een betrouwbare winkel en werkplaats niet alleen af van de service die u biedt, maar ook de uitstraling speelt mee. Elke winkel heeft zijn eigen charme en dat wilt u zo goed mogelijk benadrukken, zodat u  accentueert waar u in uitblinkt.

 

Snel en eenvoudig vinden - zonder te zoeken - dat is één van onze missies. Hierdoor kan de fietser weer op weg, genieten van de reis en zo maken we samen fietsen nog leuker!

 

Benieuwd naar wat Juncker voor u kan betekenen? Maak een afspraak met één van de adviseurs via winkelinrichting@juncker.nl.

 

Profiteer nu!

U ontvangt 500,- euro korting op het (her)inrichten van uw winkel en/of werkplaats!