3T Cycling

3T

Productcategorie: High-end componenten en wielen

Herkomst:            Italië

Relatie Juncker:  Exclusief verkrijgbaar bij Juncker

 

3T Cycling heeft als doel 's werelds beste en lichtste materiaal voor racefietsen en mountainbikes te ontwikkelen. De wielen, sturen, stuurpennen, voorvorken en zadelpennen van 3T zijn er in drie uitvoeringen: LTD, TEAM en PRO. 

 

De unieke ontwerpfilosofie is mede bepalend voor het succes van 3T. De ontwerpen van 3T vloeien voort uit het materiaal waar het product van gemaakt wordt, “designed-for-composites”.

Hiermee heeft 3T de afgelopen jaren enorme successen geboekt in grote wielerrondes, de Olympische Spelen en vele andere races.

3T is voor de vakhandel exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

 

 

Download
Downloads
klik voor lijst met downloads

The Italian Dream

3T: Spot the fake

3T Spot fake authentiek 3T is een wereldwijd topmerk. Zoals bij alle topmerken zijn er ook replica’s van 3T in omloop. Teleurstelling en onveilige situaties kunt u eenvoudig voorkomen door de twee onderstaande punten te doorlopen. Zo verzekert u zichzelf van een authentiek high-end 3T product en de bijbehorende topkwaliteit.

 

Koop uw 3T product bij een gecertificeerde 3T dealer

Deze kunt u vinden in de dealer locator hierboven of op de site van 3T.

 

Doe onderzoek voordat u iets koopt

Op de website van 3T zijn alle productfoto’s te vinden. U kunt ze eenvoudig naar uw smartphone sturen om ze zo altijd ter vergelijking bij de hand te hebben.