Catlike

Catlike logo | Juncker Bike PartsOver Catlike

Catlike specialiseert zich al 20 jaar in het fabriceren van High-end kwaliteitshelmen, brillen, schoenen en gerelateerde accessoires. Door deze ervaring staan zij garant voor kwalitatief hoogwaardige producten die voldoen aan de voorschriften van de ISO9001. Juncker biedt uit het assortiment Catlike voornamelijk de helmen en brillen aan.

 

De drie ontwikkelingspunten van Catlike: ventilatie, het gewicht en draagcomfort maken de helmen uniek. Daarnaast dragen deze punten bij aan de veiligheid. Dit Spaanse merk is de enige producent van helmen in Spanje en omgeving en momenteel produceren zij voor 45 landen wereldwijd.

 

Sinds 2016 heeft Catlike een exclusieve overeenkomst met distributeur Juncker Bike Parts. Hierdoor is het voor fietswinkels mogelijk om de Catlike helmen op te nemen in het assortiment.

 

Dealer locator
Selecteer land:
Dealer bij u in de buurt

Sinds 1996

Catlike bestaat meer dan twintig jaar! Ze staan stil bij wat het merk na twintig jaar ontwikkeling te bieden heeft: loyaliteit, stabiliteit, ervaring en duurzaamheid.

 

 

 

"Twenty years of innovation"

Ontdek Olula!

The Cloud 352, een totaal nieuw ontwerp

Catlike heeft een nieuwe helm gelanceerd! The Cloud 352 past zich aan de omgeving aan dankzij de verwisselbare schalen. Deze helm is ontworpen voor triatleten en wielrenners die graag het maximale uit hun prestatie halen en niet willen inleveren op ventilatie en veiligheid. 

 

 

Catlike bij u in de winkel?

Bent u klant bij Juncker Bike Parts en geïnteresseerd in de helmen van Catlike? Neem contact op met uw vertegenwoordiger of bestel de helmen direct via ons online bestelsysteem, Accentry!

 

De helmen van Catlike zijn exclusief verkrijgbaar via Juncker Bike Parts.