Trainingen Trainingen

Trainingen

Juniversity of Bikeknowledge

Aangezien service en kennis tegenwoordig een grote rol spelen binnen de tweewielerbranche introducteert Juncker Bike Parts Juniversity. Met deelname aan de trainingen van Juniversity zorg je dat het personeel op de winkelvloer en in de werkplaats beschikt over de juiste kennis zodat de klant met een goed gevoel jouw winkel weer verlaat.

 

Waarom Juniversity?

  • Wordt digitaal gegeven, scheelt reistijd
  • Altijd op de hoogte van nieuwe technische productkennis
  • Hoge kwaliteitstrainingen

Digitale trainingen

Waar normaal gesproken een training een volledige dag in beslag nam, is de duur van een digitale training beperkt tot slechts maximaal 90 minuten. Een lange sessie achter de PC is vrij intensief, anderhalf uur is de maximale tijd om de concentratie en aandacht van de kijker te behouden.

 

Terugkijken

Een ander voordeel: alle digitale trainingen worden opgenomen en zijn terug te kijken via Accentry. Ga naar ‘Service & Techniek’ en vind daar onder het kopje ‘Trainingen’ alle presentaties van de trainingen.


Technisch aspect

Is dan de digitale training de toekomst? Nee, met name een technische training is lastig over te brengen via het computerscherm. Daarvoor moet je de onderdelen in je handen hebben en kunnen oefenen. Maar de digitale training is wel perfect voor presentaties van innovaties en ontwikkelingen bij de merken van Juncker Bike Parts.

 

Nieuw trainingsseizoen

Het fietsseizoen is inmiddels in volle gang. Logisch dat de focus voor de dealer nu op zijn winkel en de verkoop ligt. In september zullen we weer starten met een nieuw aanbod van Juniversity-trainingen. Indien mogelijk zullen we dat fysiek in De Fietser doen, maar de digitale trainingen zullen ongetwijfeld een blijvertje zijn

Breed scala aan trainingen

Breed scala aan trainingen

Agenda

Vragen? We helpen je graag.

Kennis op de binnendienst

Kennis op de binnendienst

Vraag het ons