Mobiele service oplossingen Mobiele service oplossingen

Mobiele service oplossingen

Service aan huis

Een dealer onderscheidt zich onder andere met een uitstekende service. De next level in het bieden van service is een servicebus waarmee je een afgemonteerde nieuwe fiets op de stoep kunt afleveren of een kleine reparatie voor de deur van je klant direct kunt verrichten. Met je eigen servicebus voldoe je volledig aan de hoge verwachtingen van je klant!

 

De servicebus is verkrijgbaar in drie verschillende opties: Good, Better en Premium. Wil je meer weten over de inhoud van de servicebus? Download dan de infosheets of neem contact met ons op

 

  • Good
  • Better
  • Premium
Premium servicebus

Premium servicebus

Vragen? Neem contact op!

Service op de fiets

Service en onderhoud voor de deur: het klinkt ideaal, maar dan moet er ook een goede parkeergelegenheid zijn. En dat is vaak nog een probleem in de grotere steden. De servicefiets is dan de oplossing.

 

Tijdens de Velovak 2018 is de eerste versie van de bakfiets gepresenteerd. Dit is een prototype van waaruit wij het concept verder willen ontwikkelen.

Bij het openen van de bak verschijnt een wand met de meest gebruikte gereedschappen. De bakfiets beschikt daarnaast over een kleine werkbank die verschuifbaar is. In de bakfiets kunnen de meest voorkomende reparatieonderdelen geplaatst worden. Daarnaast wordt de bakfiets uitgerust met een werkstandaard om de reparaties zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. 

 

Neem contact op voor al je vragen.