Service center voor DT Swiss, Crankbrothers en 3T Service center voor DT Swiss, Crankbrothers en 3T

Service center voor DT Swiss, Crankbrothers en 3T

Vragen over onderhoud?

Juncker Bike Parts is officieel service center voor een aantal merken. Dit houdt in dat dealers in de Benelux gebruik kunnen maken van dit servicepunt voor vragen over onderhoud en reparaties aan onderdelen. Onze specialisten worden door de leveranciers jaarlijks getraind om altijd te beschikken over de meest recente kennis en het beste kwaliteitsgereedschap van Unior.

 

Over welke merken gaat het?

  • DT Swiss
  • Crankbrothers
  • 3T 

Servicemedewerkers aan het woord

Als Servicemedewerker bij Accell beschik je over alle kennis van de merken 3T, DT Swiss en Crankbrothers. Omdat deze merken vrij specifieke kennis vragen, worden de servicemedewerkers regelmatig op cursus gestuurd om altijd over de up-to-date kennis te beschikken.

 

Maar het werkt ook andersom. Zodra een dealer ontdekt dat een onderdeel van een van de merken niet naar behoren functioneert, koppelen onze servicemedewerkers dit terug aan de leverancier. Ze hebben regelmatig contact met de leverancier, en weten precies naar wie ze moeten vragen. 

 

De functie van servicemedewerker is van grote waarde. Op deze manier wordt de garantie gewaarborgd en hoeven dealers niet alle verschillende cursussen te volgen maar kunnen ze laagdrempelig contact opnemen met onze service en garantie afdeling. 

 

Bas Hurenkamp

Bas Hurenkamp

Stel hier je vraag