Brandkasten van Juncker Bike Parts Brandkasten van Juncker Bike Parts

Brandkasten van Juncker Bike Parts

Beperk het risico van brand in jouw winkel

In de media is de afgelopen jaren veel aandacht geweest voor de risico’s van Lithium accu’s. Tijdens het opladen of soms zelfs spontaan kunnen deze ontbranden. Het spreekt voor zich dat de gevolgen niet te overzien zijn. Zeker niet wanneer dit ‘s nachts gebeurt. Meerdere winkels in Nederland en daar buiten zijn hierdoor afgebrand of zwaar beschadigd. Ook al worden dergelijke branden gedekt door de verzekering van de ondernemer, toch zijn de gevolgen enorm. Met een brandwerende kast beperk je de risico's. 

 

Sinds kort zijn de brandwerende kasten van Asecos verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts (op bestelling). Met deze brandkast sla je ontvlambare vloeistoffen en producten op in werkplaats conform DIN EN 14470-1. 

 

  • Veilig laden en opslaan van E-Bike accu’s.
  • Zorgt voor veilige opslag van nieuwe en gebruikte accu’s.
  • Beperkt risico tot uitslaande brand.
  • Voldoet aan EN norm 14470-1.

Dit wil je voorkomen

De e-bike is een perfecte uitvinding maar helaas brengt het ook een groter risico om brand te veroorzaken. Dit komt door alle oplaadbare accu's. In het kader van; voorkomen is beter dan genezen, denk goed na over waar je je accu's stalt. In het getoonde filmpje zie je hoe een accu een brand veroorzaakt in een fietsenwinkel, met alle gevolgen van dien. Een accukast staat voor brandveiligheid en is de investering meer dan waard. 

 

Meer weten? Neem contact op!

Dit wil je voorkomen
Veilig met een brandwerende kast

Veilig met een brandwerende kast

Catalogus werkplaats

Ook interessant