Nieuwe winkelinrichting of werkplaats? Nieuwe winkelinrichting of werkplaats?

Nieuwe winkelinrichting of werkplaats?

Winkelinrichting en werkplaats

Als ondernemer heb je vele plannen, bijvoorbeeld voor een nieuwe winkelinrichting of werkplaats. Het traject om jouw idee te realiseren is er één van vele stappen. Het nemen van al die stappen in de juiste volgorde en met de prioriteiten is voor jou geen dagelijkse bezigheid. Voor ons echter wel. Daarom nemen we je graag mee over het juiste pad. Bij Juncker hebben we voor alle stappen de juiste expertise in huis. We kennen de markt vanuit de leveranciers, vanuit de consument maar ook vanaf de werkvloer. We hebben de oplossingen en we kunnen die zelf aanbieden.

Winkelinrichting en werkplaats

Jouw werkplaats maakt het verschil

In de werkplaats gebeurt van alles. Er wordt gesleuteld, koffie  gedronken, gesnoept, het afgelopen (fiets-)weekend doorgenomen, gediscussieerd en natuurlijk ook gelachen. In de werkplaats wordt, kortom, geleefd. Maar het is ook je visitekaartje naar de klant. Netjes en efficiënt werken heeft dan altijd de voorkeur. Het liefst heb je dus de beste spullen en alles binnen handbereik.

 

Nieuwbouwplannen of ga je verbouwen?

Je kunt bij ons terecht voor inrichtingsadviezen en -oplossingen, alle denkbare professioneel gereedschap en veelgebruikte vervangingsonderdelen. Alles is daarbij geselecteerd op duurzaamheid en gebruiksgemak. Denk je aan nieuwbouw of een verbouwing van uw werkplaats? Ons team winkelinrichting adviseert je graag over een optimale inrichting, passend bij jouw winkel, jouw huisstijl, jouw budget en jouw wensen. Neem contact op met je vertegenwoordiger of mail rechtstreeks met ons team winkelinrichting. 

Wat zijn de voordelen?

 

Advies nodig?

Advies nodig?

Bel of mail ons

Aandacht voor jouw winkel

Je wilt met jouw winkelinrichting en de werkplaats een hoogst mogelijke omzet en een beter rendement realiseren. Je klanten willen eenvoudig vinden wat ze zoeken en het gevoel hebben dat ze professioneel en vriendelijk worden geholpen en dat hun fiets in vertrouwde handen is. Een goed doordachte inrichting benadrukt waar je in uitblinkt ten opzichte van de concurrentie.
Een selectie uit het assortiment van XLC is daarbij een goede keuze.

 

Jouw winkel is uniek

De ene winkel is de andere niet, daarom geloven wij in een aanpak op maat. Samen bekijken we wie je klanten zijn, wat je aanbod is en welk assortiment gereedschap, onderdelen & accessoires daar bij past. Een inrichting die aansluit bij de uitstraling van je winkel en werkplaats levert een positieve omzetbijdrage. Ons team winkel- en werkplaatsinrichting adviseert u graag.

 

Neem contact op!

Winkelmeters met AXA, Selle Royal en XLC

Goed fietsgereedschap

Goed fietsgereedschap

Bestel via Accentry

Brandwerende accukasten

In de media is de afgelopen jaren veel aandacht geweest voor de risico’s van Lithium-accu’s. Tijdens het opladen - of soms zelfs spontaan - kunnen deze ontbranden. Het spreekt voor zich dat de gevolgen niet te overzien zijn. Zeker niet wanneer dit ‘s nachts gebeurt. Meerdere winkels in Nederland en daar buiten zijn hierdoor afgebrand of zwaar beschadigd. Ook al worden dergelijke branden gedekt door de verzekering van de ondernemer, toch zijn de gevolgen enorm. De kasten zijn verkrijgbaar in 3 veiligheidsklassen.

 

Veiligheid boven alles

In de brandwerende kasten van Asecos sla je e-bike accu’s, ontvlambare vloeistoffen en producten veilig op conform de nieuwe norm voor brandwerende veiligheidskasten DIN EN 14470-1.

De accukast is ontwikkeld voor rijwielspeciaalzaken maar ook voor fietsverhuurbedrijven of bedrijven die meerdere fietsen tot hun beschikking hebben voor hun gasten/ medewerkers vanwege de unieke eigenschappen:

 

  • Veilig laden en opslaan van e-bike accu’s
  • Zorgt voor veilige opslag van nieuwe en gebruikte accu’s
  • Beperkt risico tot uitslaande brand
  • Voldoet aan de normen van EN 14470-1
  • Voor elke toepassing een bijbehorend veiligheidsniveau
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Breedtes 120 cm (dubbeldeurs) en 60 cm (enkeldeurs)

Asecos brandwerende accukasten 

Team winkel- en werkplaatsinrichting

Bert van engelen
Bert van Engelen

Functie : Werkplaatsdeskundige

 

Mark_Langenkamp
Mark Langenkamp

Functie : Expert winkelinrichting

RonaldVanWesel
Ronald van Wesel

Functie: Adviseur winkelinrichting

Eric2
Erik Gerichhausen

Functie: Brand promotor XLC

Andere interessante merken

Unior_logo
Unior Bike Tools

Professionele bike tools voor in de werkplaats. Voor elk karwei heeft Unior een passend stuk gereedschap.

XLC_logo
XLC

Op bijna elk fietsgebied heeft XLC alles wat je nodig hebt om sportief, veilig en zorgeloos op je fiets te kunnen fietsen.

Cyclus
Cyclus Tools

Cyclus Tools gereedschap is ontwikkeld voor de professionele fietswerkplaats. Het omvangrijke assortiment loopt van een reparatiestandaard tot hoog gespecialiseerd gereedschap

Meer informatie over winkel- en werkplaatsinrichting

Wil je een advies op maat voor jouw winkel of werkplaats? Neem dan contact op met ons team winkelinrichting, zij adviseren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden
*
*
*
*
Wij gebruiken uw gegevens om contact met u op te kunnen nemen en deze gegevens worden tijdelijk opgeslagen in ons systeem. Lees hier meer over in onze Privacy Statement.
Vul hier niets in a.u.b.