Jouw werkplaats maakt het verschil

In de werkplaats gebeurt van alles. Er wordt gesleuteld, koffie  gedronken, gesnoept, het afgelopen (fiets-)weekend doorgenomen, gediscussieerd en natuurlijk ook gelachen. In de werkplaats wordt, kortom, geleefd. Maar het is ook je visitekaartje naar de klant. Netjes en efficiënt werken heeft dan altijd de voorkeur. Het liefst heb je dus de beste spullen en alles binnen handbereik.

 

Nieuwbouwplannen of ga je verbouwen?

Je kunt bij ons terecht voor inrichtingsadviezen en -oplossingen, alle denkbare professioneel gereedschap en veelgebruikte vervangingsonderdelen. Alles is daarbij geselecteerd op duurzaamheid en gebruiksgemak. Denk je aan nieuwbouw of een verbouwing van uw werkplaats? Ons team winkelinrichting adviseert je graag over een optimale inrichting, passend bij jouw winkel, jouw huisstijl, jouw budget en jouw wensen. Neem contact op met je vertegenwoordiger of mail rechtstreeks met ons team winkelinrichting. 

Wat zijn de voordelen?

 

Advies nodig?

Advies nodig?

Bel of mail ons
Goed fietsgereedschap

Goed fietsgereedschap

Bestel via Accentry

Brandwerende accukasten

In de media is de afgelopen jaren veel aandacht geweest voor de risico’s van Lithium-accu’s. Tijdens het opladen - of soms zelfs spontaan - kunnen deze ontbranden. Het spreekt voor zich dat de gevolgen niet te overzien zijn. Zeker niet wanneer dit ‘s nachts gebeurt. Meerdere winkels in Nederland en daar buiten zijn hierdoor afgebrand of zwaar beschadigd. Ook al worden dergelijke branden gedekt door de verzekering van de ondernemer, toch zijn de gevolgen enorm. De kasten zijn verkrijgbaar in 3 veiligheidsklassen.

 

Veiligheid boven alles

In de brandwerende kasten van Asecos sla je e-bike accu’s, ontvlambare vloeistoffen en producten veilig op conform de nieuwe norm voor brandwerende veiligheidskasten DIN EN 14470-1.

De accukast is ontwikkeld voor rijwielspeciaalzaken maar ook voor fietsverhuurbedrijven of bedrijven die meerdere fietsen tot hun beschikking hebben voor hun gasten/ medewerkers vanwege de unieke eigenschappen:

 

  • Veilig laden en opslaan van e-bike accu’s
  • Zorgt voor veilige opslag van nieuwe en gebruikte accu’s
  • Beperkt risico tot uitslaande brand
  • Voldoet aan de normen van EN 14470-1
  • Voor elke toepassing een bijbehorend veiligheidsniveau
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Breedtes 120 cm (dubbeldeurs) en 60 cm (enkeldeurs)

Asecos brandwerende accukasten 

Werkplaatsinrichting

Werkplaatsinrichting

Bekijk hier!

Team winkel- en werkplaatsinrichting

Meer informatie over werkplaatsinrichting

Wil je een advies op maat voor jouw winkel of werkplaats? Neem dan contact op met ons team winkelinrichting, zij adviseren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden
*
*
*
*
Wij gebruiken uw gegevens om contact met u op te kunnen nemen en deze gegevens worden tijdelijk opgeslagen in ons systeem. Lees hier meer over in onze Privacy Statement.
Vul hier niets in a.u.b.