Aandacht voor jouw winkel

Je wilt met jouw winkelinrichting en de werkplaats een hoogst mogelijke omzet en een beter rendement realiseren. Je klanten willen eenvoudig vinden wat ze zoeken en het gevoel hebben dat ze professioneel en vriendelijk worden geholpen en dat hun fiets in vertrouwde handen is. Een goed doordachte inrichting benadrukt waar je in uitblinkt ten opzichte van de concurrentie.
Een selectie uit het assortiment van XLC is daarbij een goede keuze.

 

Jouw winkel is uniek

De ene winkel is de andere niet, daarom geloven wij in een aanpak op maat. Samen bekijken we wie je klanten zijn, wat je aanbod is en welk assortiment gereedschap, onderdelen & accessoires daar bij past. Een inrichting die aansluit bij de uitstraling van je winkel en werkplaats levert een positieve omzetbijdrage. Ons team winkel- en werkplaatsinrichting adviseert u graag.

 

Neem contact op!

Winkelmeters met AXA, Selle Royal en XLC

Advies nodig?

Advies nodig?

Bel of mail ons

Team winkel- en werkplaatsinrichting

Bert van engelen
Bert van Engelen

Functie : Werkplaatsdeskundige

 

Mark_Langenkamp
Mark Langenkamp

Functie : Expert winkelinrichting

RonaldVanWesel
Ronald van Wesel

Functie: Adviseur winkelinrichting

Eric2
Erik Gerichhausen

Functie: Brand promotor XLC

Brandwerende accukasten

In de media is de afgelopen jaren veel aandacht geweest voor de risico’s van Lithium-accu’s. Tijdens het opladen - of soms zelfs spontaan - kunnen deze ontbranden. Het spreekt voor zich dat de gevolgen niet te overzien zijn. Zeker niet wanneer dit ‘s nachts gebeurt. Meerdere winkels in Nederland en daar buiten zijn hierdoor afgebrand of zwaar beschadigd. Ook al worden dergelijke branden gedekt door de verzekering van de ondernemer, toch zijn de gevolgen enorm. De kasten zijn verkrijgbaar in 3 veiligheidsklassen.

 

Veiligheid boven alles

In de brandwerende kasten van Asecos sla je e-bike accu’s, ontvlambare vloeistoffen en producten veilig op conform de nieuwe norm voor brandwerende veiligheidskasten DIN EN 14470-1.

De accukast is ontwikkeld voor rijwielspeciaalzaken maar ook voor fietsverhuurbedrijven of bedrijven die meerdere fietsen tot hun beschikking hebben voor hun gasten/ medewerkers vanwege de unieke eigenschappen:

 

  • Veilig laden en opslaan van e-bike accu’s
  • Zorgt voor veilige opslag van nieuwe en gebruikte accu’s
  • Beperkt risico tot uitslaande brand
  • Voldoet aan de normen van EN 14470-1
  • Voor elke toepassing een bijbehorend veiligheidsniveau
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Breedtes 120 cm (dubbeldeurs) en 60 cm (enkeldeurs)

Asecos brandwerende accukasten 

Meer informatie over winkelinrichting

Wil je een advies op maat voor jouw winkel of werkplaats? Neem dan contact op met ons team winkelinrichting, zij adviseren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden
*
*
*
*
Wij gebruiken uw gegevens om contact met u op te kunnen nemen en deze gegevens worden tijdelijk opgeslagen in ons systeem. Lees hier meer over in onze Privacy Statement.
Vul hier niets in a.u.b.