Aandacht voor jouw winkel

Je wilt met jouw winkelinrichting en de werkplaats een hoogst mogelijke omzet en een beter rendement realiseren. Je klanten willen eenvoudig vinden wat ze zoeken en het gevoel hebben dat ze professioneel en vriendelijk worden geholpen en dat hun fiets in vertrouwde handen is. Een goed doordachte inrichting benadrukt waar je in uitblinkt ten opzichte van de concurrentie.
Een selectie uit het assortiment van XLC is daarbij een goede keuze.

 

Jouw winkel is uniek

De ene winkel is de andere niet, daarom geloven wij in een aanpak op maat. Samen bekijken we wie je klanten zijn, wat je aanbod is en welk assortiment gereedschap, onderdelen & accessoires daar bij past. Een inrichting die aansluit bij de uitstraling van je winkel en werkplaats levert een positieve omzetbijdrage. Ons team winkel- en werkplaatsinrichting adviseert u graag.

 

Neem contact op!

Winkelmeters met AXA, Selle Royal en XLC

Advies nodig?

Advies nodig?

Bel of mail ons

Team winkel- en werkplaatsinrichting

Meer informatie over winkelinrichting

Wil je een advies op maat voor jouw winkel of werkplaats? Neem dan contact op met ons team winkelinrichting, zij adviseren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden
*
*
*
*
Wij gebruiken uw gegevens om contact met u op te kunnen nemen en deze gegevens worden tijdelijk opgeslagen in ons systeem. Lees hier meer over in onze Privacy Statement.
Vul hier niets in a.u.b.