Abus zorgt voor veiligheid Abus zorgt voor veiligheid

ABUS is er voor al je beveiligingsbehoeften voor je fiets

ABUS is een internationaal bekend merk dat zich specialiseert in beveiligingsproducten. Het Duitse bedrijf, voluit August Bremicker und Söhne KG, werd opgericht in 1924 en staat bekend om zijn hoogwaardige producten op het gebied van veiligheid en beveiliging. 

 

Innovatie en Kwaliteit

ABUS staat bekend om zijn voortdurende innovatie en de hoge kwaliteit van zijn producten. Het bedrijf investeert veel in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat hun producten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze gebruiken geavanceerde technologieën en materialen om producten te maken die betrouwbaar en duurzaam zijn.

 

Certificeringen en Erkenningen

ABUS-producten zijn vaak gecertificeerd door verschillende internationale keuringsinstanties, wat getuigt van hun betrouwbaarheid en veiligheid. Ze hebben ook verschillende prijzen en erkenningen ontvangen voor hun innovatieve en kwalitatieve producten.

 

 

Breed assortiment

Breed assortiment

Bestel in Accentry

Safety first

ABUS beschikt over de juiste fietssloten! Op het gebied van diefstalbeveiliging loopt het aanbod van een basisslot tot een hypermodern slot. Dit zijn enkele populaire sloten:

 

  • City Chain
  • Ivy Chain
  • IvyTex
  • Bordo