Abus zorgt voor veiligheid

Abus zorgt voor veiligheid

Sinds 1924 zorgt ABUS wereldwijd voor een goed gevoel van veiligheid. Als Duitse fabrikant van kwaliteitsproducten let ABUS bij haar producten op een hoge mate van betrouwbaarheid, een lange levensduur en eenvoudige bediening.

Op het gebied van diefstalbeveiliging loopt het aanbod van een basisslot tot een hypermodern slot. Of bij fietshelmen van de eerste kinderhelm tot professionele helmen voor wielrenners. Of bij de ruime keuze aan sportief-elegante en functionele fietstassen.

 

 

Abus

Luma-sloten-headervs3

Sloten van Luma exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts

lees meer
velovak standvs2

Juncker Bike Parts op Vélovak

lees meer
20170626_JBP_Ride_2017_0043

Juncker Ride 2018 op 2 juli in Ede

lees meer

De ideale helm voor (speed) e-bikes

Sinds 1 januari is de wetgeving rondom het gebruik van de speedbike veranderd. Dit betekent onder andere dat het verplicht is om een speciale speedbikehelm te dragen. Abus heeft een helm ontwikkeld die volledig voldoet aan de laatste eisen: de ABUS Pedelec+. De Pedelec+ voldoet aan de nieuwe speedpedelec norm (NTA 8776)en is dus veiliger en sterker. De Pedelec+ beschikt over een EPS schokabsorptie-laag die dikker is dan de standaard Abus Pedelec helm. In het ontwerp is speciale aandacht gegeven aan de slaap en het achterhoofd. 

De ideale helm voor (speed) e-bikes