Fietstassen

Fietsmanden en fietstassen

Wij zijn Basil. Wij zien jou graag genieten op de fiets. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging. Want fietsgeluk zit toch in de kleine momenten?

 

Met een Basil fietstas of -mand kun je jouw spullen gemakkelijk en veilig vervoeren. Voor elk type fiets, van elektrische fiets tot stadsfiets heeft Basil mooie en praktische fietstassen en -manden. Van een waterdichte fietstas voor je laptop tot een fietsmand met LED-verlichting. Van een hondenfietsmand tot een waterdichte zadelhoes, Basil heeft het allemaal, waarbij gevoel voor kwaliteit en stijl gecombineerd wordt met functionaliteit.

 

Het begon meer dan 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand waardoor Ine nog meer van haar fietsritjes genoot. Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in het familiebedrijf. De passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit jouw wensen. De producten worden wereldwijd verkocht, de focus ligt op Nederland, België en Duitsland. Naast de traditionele fietsmanden heeft Basil ook een groot aantal fietstassen en fietsmanden voor honden op de markt gebracht.

 

De fietstassen en fietsmanden van Basil zijn voor de vakhandel verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

712539_goed
Basil Buddy hondenfietsmand

Gezellig samen met je beste maatje op de fiets. De BasiL Buddy is een unieke hondenfietsmand van milieuvriendelijk PP-plastic. Lekker makkelijk schoon te maken, veilig en dogloving.

716593_goed
Basil Carry all baskets

Een echte allesdrager, de textielen Carry all mand van Basil. Verkrijgbaar in vijf designs en twee varianten: voorop en achterop.

716603
Basil B-Safe

Be bright. Be seen. B-safe. De ideale tas voor je woon-werk fietsrit. Op de E-bike naar je werk was nog nooit zo eenvoudig. Deze anti-diefstal fietsrugzak heeft veel slimme functies.

Basil collectie 2019

Basil collectie 2019

Collectie 2019

Montagevideo Riempjes dubbele fietstas

Diverse tassen van Basil zijn voorzien van riempjes. In deze instructievideo leggen wij je uit hoe je een Basil dubbele fietstas met riempjes bevestigt op de bagagedrager van je fiets.

Montagevideo Riempjes dubbele fietstas

Montagevideo MIK-systeem

Wat is het MIK-systeem? Hoe werkt het? En wat zijn de voordelen van MIK? Wij leggen het je uit in deze instructievideo. Pleased to MIK you!

Montagevideo MIK-systeem