Bobike. Simply Safe

Negen maanden lang heeft jouw kindje veilig in de buik gezeten. En dan ineens ben je een ouder. De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn. Natuurlijk is er ook die enorme roze wolk (én de slapeloze nachten). Maar jouw voornaamste taak is nu het beschermen van jouw kindje. En dat is spannend. Heel erg spannend.

En daar wil Bobike je graag bij helpen. Jouw leven gaat namelijk gewoon door. En het is zo leuk (én gezond) om de wereld te verkennen op de fiets, samen avonturen te beleven, de wind door je haren en de zon op je gezicht. Met je kindje veilig tussen jouw armen in een Bobike kinderzitje.

Bij Bobike staat veiligheid voorop. Naast doordacht design van Nederlandse bodem, comfort en gebruiksgemak, maakt Bobike gebruik van een unieke dubbelwandige schaal voor al haar zitjes voor optimale veiligheid.


Nieuws

Juncker-actie levert 125 fietsen op!

lees meer

After movie Accell Première 2018

lees meer

Populaire artikelen van Bobike

Bobike one mini

De klassieker opnieuw uitgevonden en in een eigentijds jasje gestoken. Dat is de Bobike One, hip, eigentijds, praktisch en natuurlijk veilig!

Bobike Exlcusive Maxi

Deze Bobike Maxi Exclusive wordt direct op de drager bevestigd. Het zitje optimaal zitcomfort voor kinderen van 18 maanden t/m 6 jaar (tot max 22 kg).