Campagnolo

Over Campagnolo

Campagnolo ontwerpt en produceert high-end fietsonderdelen om de beste fietsprestatie te bereiken.

Traditie, technologische ontwikkelingen en design zijn de aspecten die Campagnolo in alle opzichten onderscheidt. Campagnolo ontwerpt, ontwikkelt en produceert oplossingen voor race- en triathlonfietsen. Alle producten hebben als doel de prestaties van de rijder te optimaliseren, ongeacht de omstandigheden. Of het nou gaat om wielen remmen of aandrijvingscomponenten, bij Campagnolo gaan ze er altijd van uit dat dankzij de degelijkheid de fietsprestaties vanzelf verbeteren. Campagnolo ontwikkeld van oudsher allerlei technologie maar de focus is heel lang volledig op de wereld van de fietsen. Campagnolo vervult bij uitstek de rol de rol van innovator. Niet alleen wat rijprestaties betreft maar ook op het gebied van kwaliteit, ergonomie en aerodynamica.

Campagnolo

velovak standvs2

Juncker Bike Parts op Vélovak

lees meer
Super record Campagnolo

Nieuw! Campagnolo 12-speed

lees meer
christiaan

Bestellingen en bereikbaarheid tijdens kerstvakantie

lees meer

H11 Hydraulische schijfrem

H11 (hydraulische schijfrem)

Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar van H11, te weten 1 voor mechanische aandrijving en 1 voor elektronische EPS aandrijvingen.

De mechanische uitvoering is compatibel met MY2018 Super Record, Record en Chorus. De elektronische uitvoering is compatibel met MY2018 Super Record EPS en Record EPS. De remwerking is altijd hydraulisch, ongeacht welke uitvoering men gebruikt. Er wordt gebruik gemaakt van H11 specifieke onderdelen in de vorm van de ergopowers, crankset en remklauwen. Deze worden dan gecombineerd met de groep specifieke derailleurs en cassette.

Centaur groep

Centaur Groep

Een nieuwe 11-speed groep die zich net onder de Potenza 11 positioneert, de Centaur 11. De Campagnolo uitstraling en techniek voor iedereen binnen handbereik. De groep komt met een Ultra-Torque crank hiermee wordt volledige line up van Campagnolo Ultra-Torque] en een 4-armig design. De crank is beschikbaar in 170mm, 172,5mm en 175mm met de vertandingen 50-34 en 52-36. De voorderailleur maakt gebruik van dezelfde techniek als de high-end groepen en de achterderailleur is ontwikkelt om optimaal met de 3 specifieke Centaur cassettes samen te werken., de 11-29, 11-32 en de 12-32. Kortom, een betaalbare groep met vertrouwde Campagnolo kwaliteit en uitstraling.

Nieuw bij Campagnolo

DiskBrake140-R-2018
H11 hydraulische schijfrem

Campagnolo heeft nu ook zijn eigen versie van schijfremmen: de H11. 

campagnolo centaur
Campagnolo Centaur Groep

Een nieuwe 11-speed groep die zich net onder de Potenza 11 positioneert; de Centaur 11. Hiermee is de techniek en uitstraling van Campagnolo voor iedereen binnen handbereik. 

Campagnolo Potenza

De Campagnolo Potenza 11 Speed groep heeft de bekende kwaliteit die u van de high-end top modellen van Campagnolo, zoals de Campagnolo Super Record, gewend bent.  Vertrouwde kwaliteit, razendsnel schakelen, omarmen technologie en een fantastische ergonomie.

Campagnolo Potenza