Campagnolo Campagnolo

Over Campagnolo

Campagnolo ontwerpt en produceert high-end fietsonderdelen om de beste fietsprestatie te bereiken.

Traditie, technologische ontwikkelingen en design zijn de aspecten die Campagnolo in alle opzichten onderscheidt. Campagnolo ontwerpt, ontwikkelt en produceert oplossingen voor race- en triathlonfietsen. Alle producten hebben als doel de prestaties van de rijder te optimaliseren, ongeacht de omstandigheden. Of het nou gaat om wielen, remmen of aandrijvingscomponenten; bij Campagnolo gaan ze er altijd van uit dat dankzij de degelijkheid de fietsprestaties vanzelf verbeteren. Campagnolo ontwikkeld van oudsher allerlei technologieën maar de focus ligt al heel lang volledig op de wereld van de fietsen. Campagnolo vervult bij uitstek de rol van innovator. Niet alleen wat rijprestaties betreft maar ook op het gebied van kwaliteit, ergonomie en aerodynamica.

Movement

Movement 12, de noemer waar Campagnolo haar nieuwe 12 speed groep onder presenteert, staat voor design, snelheid en perfecte schakeling en dat alles met de passie en emotie die we van Campagnolo gewend zijn. Vanaf nu is de Record en Super Record groep ook verkrijgbaar als 12 speed EPS groep met tal van innovatieve snufjes die het rijden nog comfortabeler en sneller maken.

Movement

Ekar: 13-speed gravelavontuur

Als asfalt overgaat in onverharde wegen en nauwe paden, komt Cima Ekar tot leven als gravelset. Het gevoel gaat echter verder dan mechanische perfectie, het raakt de kern van het gravelgevoel waar avontuur en vrijheid samenkomen.