Cateye Cateye
Exclusief

CatEye Bicycle Electronics

CatEye is de leidinggevende fabrikant van fietscomputers, lichten en reflectoren voor fietsers over heel de wereld. CatEye’s eerste fietscomputer kwam in 1981 op de markt. Inmiddels is er een uitgebreid assortiment fietscomputers die vooral bekend staan om hun superieure draadloze technologie en storingvrije gegevensoverdracht. Daarnaast staat Cateye bekend om krachtige oplaadbare lampen en efficiënte witte LED’s. CatEye was de eerste die witte LED’s toepaste in fietsverlichting en is toonaangevend in lens- en reflector technologie. De koplampen van CatEye behoren tot de meest heldere en efficiënte verlichting op de markt. Bovendien is CatEye toonaangevend in veiligheidslampen.  

 

CatEye is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

 

Populaire producten van CatEye

CatEye Volt Serie

De CatEye Volt serie biedt geweldige verlichting voor op de fiets. Daarmee ben je goed zichtbaar en heb je zelf goed zicht!

CatEye Volt Serie

CatEye Padrone

De CatEye Padrone staat bekend om zijn grote heldere scherm. Door de grote cijfers op het scherm is de data goed af te lezen. De bediening is eenvoudig en het instellen van het toestel is zo gedaan.

CatEye Padrone

Handleidingen en tutorials

CatEye Micro Wireless installatie

Volg stap voor stap de installatie van de CatEye Micro Wireless

CatEye Micro Wireless installatie

Strada Slim

Deze zeer compacte fietscomputer wordt geleverd met de speciale extra smalle (slim) snelheidssensor. De sensor valt netjes weg aan de binnenzijde van de vork. De afstand tussen de sensor en de fietscomputer is maximaal 60 cm. Het toestel is makkelijk in te stellen en eenvoudig in gebruik.

Strada Slim