Exclusief

CatEye Bicycle Electronics

Cateye is de leidinggevende fabrikant van fietscomputers, lichten en reflectoren voor fietsers over heel de wereld. Cateye is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

CatEye’s eerste fietscomputer kwam in 1981 op de markt. Inmiddels is er een uitgebreid assortiment fietscomputers die vooral bekend staan vanwege hun superieure draadloze technologie en storingsvrije gegevensoverdracht. Daarnaast staat CatEye bekend om krachtig oplaadbare lampen en efficiënte witte LED's. CatEye was de eerste die witte LED’s toepaste in fietsverlichting en is toonaangevend in lens- en reflector technologie. De koplampen van CatEye behoren tot de meest heldere en efficiënte verlichting op de markt. Bovendien is CatEye toonaangevend in veiligheidslampen.

 

Vind hier jouw dichtstbijzijnde Cateye dealer
Selecteer land: Zoeken
Sluit venster

Nieuws

Hoe maak je je aandrijving perfect schoon?

lees meer

Juncker-actie levert 125 fietsen op!

lees meer

Tips en tricks voor het schoonmaken van het frame

lees meer
Cateye Volt Serie

Van krachtige oplaadbare lampen tot de efficiënte witte LED's, de koplampen van CatEye geven meer licht daar waar het nodig is ... op de weg.

Cateye fietscomputers

De innovatieve fietscomputers van Cateye zijn beschikbaar met allerlei opties. Er is voor ieder wat wils in het ruime assortiment van Cateye.

Cateye Volt Serie

De Cateye Volt serie biedt geweldige verlichting voor op de fiets. Daarmee ben je goed zichtbaar en heb je zelf goed zicht!

Cateye Padrone

De Cateye Padrone staat bekend om zijn grote heldere scherm. Door de grote cijfers op het scherm is de data goed af te lezen. De bediening is eenvoudig en het instellen van het toestel is zo gedaan.

Handleidingen en tutorials

Strada Slim

Deze zeer compacte fietscomputer wordt geleverd met de speciale extra smalle (slim) snelheidssensor. De sensor valt netjes weg aan de binnenzijde van de vork. De afstand tussen de sensor en de fietscomputer is maximaal 60 cm. Het toestel is makkelijk in te stellen en eenvoudig in gebruik.