Catlike
Exclusief

Catlike: Be different

Catlike specialiseert zich al 20 jaar in het fabriceren van high-end fietshelmen, brillen, schoenen en gerelateerde accessoires. Juncker biedt uit het assortiment Catlike voornamelijk de fietshelmen en fietsbrillen aan. Door deze ervaring staan zij garant voor hoogwaardige producten die voldoen aan de officiële kwaliteitsvoorschriften maar ook aan de hoge eisen van professionele rijders. Catlike houdt bij de ontwikkeling de 3 belangrijke punten in de gaten: de ventilatie, het gewicht en het draagcomfort. Die maken de fietshelmen uniek. Daarnaast dragen deze punten bij aan jouw veiligheid. Dit Spaanse merk is de enige producent van fietshelmen in Spanje. Catlike produceert voor 45 landen wereldwijd.

 

Catlike is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

Collectie Catlike 2019

Collectie Catlike 2019

Bekijk de collectie 2019
Vind hier jouw dichtstbijzijnde Catlike dealer
Selecteer land: Zoeken
Sluit venster

Catlike

velovak standvs2

Juncker Bike Parts op Vélovak

lees meer
20170626_JBP_Ride_2017_0043

Juncker Ride 2018 op 2 juli in Ede

lees meer
build-experience-center (1)

Accell Premiere 2018!

lees meer

Photochromatic Sphinx

Geniet van de zon met een Sphync

Sinds kort heeft Juncker Bike Parts naast de helmen van Catlike, ook de zonnebrillen van dit merk in het assortiment. Zo vind je in de Catlike collectie onder andere de Sphynx. Op de fiets dragen fietsers graag een bril waar je zo min mogelijk hinder van hebt. Ligt de bril zwaar op de neus, dan voel je dit direct. Logisch dat het gewicht belangrijk is, daarnaast moet ‘ie lekker zitten en het uiterlijk telt natuurlijk ook mee. Catlike houdt hier rekening mee tijdens het ontwikkelen van de brillen. De Sphynx van Catlike weegt 29 gram, past bij deze tijd en biedt de fietsers precies aan wat de fietsers nodig hebben tijdens een lekker zonnig ritje.

Populaire producten van Catlike

Leaf Orange 0151019
Catlike Leaf

De Catlike Leaf is gemaakt voor de toegewijde mountainbiker die op zoek is naar een hoogwaardige helm met een top design. De Leaf beschermt het hoofd uitstekend. Wat de helm echt bijzonder maakt is...

Kompacto White 0116072
Catlike Kompacto

De Kompact’o vertegenwoordig alles waar Catlike voor staat: aantrekkelijk design, veilig helmen en compact. De Kompact’o heeft door de jaren heen kleine wijzigen ondergaan maar is nog steeds de topper...

Catlike Cloud

 The Cloud 352 past zich aan de omgeving aan dankzij de verwisselbare schalen. Deze helm is ontworpen voor triatleten en wielrenners die graag het maximale uit hun prestatie halen en niet willen inleveren op ventilatie en veiligheid. 

Catlike Cloud