Catlike
Exclusief

Catlike: van Spaanse bodem

Catlike specialiseert zich al 20 jaar in het fabriceren van High-end kwaliteitshelmen, brillen, schoenen en gerelateerde accessoires. Juncker biedt uit het assortiment Catlike voornamelijk de fietshelmen en fietsbrillen aan. Catlike is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

Catlike specialiseert zich al 20 jaar in het fabriceren van High-end kwaliteitshelmen, fietsbrillen, fietsschoenen en gerelateerde fietsaccessoires. Door deze ervaring staan zij garant voor kwalitatief hoogwaardige producten die voldoen aan de voorschriften van de ISO9001. De drie ontwikkelingspunten van Catlike: ventilatie, het gewicht en draagcomfort maken de fietshelmen uniek. Daarnaast dragen deze punten bij aan de veiligheid. Dit Spaanse merk is de enige producent van fietshelmen in Spanje en Catlike produceert voor 45 landen wereldwijd.

Sinds 2016 heeft Catlike een exclusieve overeenkomst met Juncker Bike Parts. Hierdoor is het voor fietswinkels mogelijk om de Catlike fietshelmen op te nemen in het assortiment.

Vind hier jouw dichtstbijzijnde Catlike dealer
Selecteer land: Zoeken
Sluit venster

Nieuws

20150630_autostore_0024

Bestellingen en bereikbaarheid tijdens kerstvakantie

lees meer
velofollies klein

Het is bijna zo ver: Velofollies 2018

lees meer
Patrick1

Hoe maak je je aandrijving perfect schoon?

lees meer
Catlike folder

Catlike folder

Catlike folder

Photochromatic Sphinx

Geniet van de zon met een Sphync

Sinds kort heeft Juncker Bike Parts naast de helmen van Catlike, ook de zonnebrillen van dit merk in het assortiment. Zo vind je in de Catlike collectie onder andere de Sphynx. Op de fiets dragen fietsers graag een bril waar je zo min mogelijk hinder van hebt. Ligt de bril zwaar op de neus, dan voel je dit direct. Logisch dat het gewicht belangrijk is, daarnaast moet ‘ie lekker zitten en het uiterlijk telt natuurlijk ook mee. Catlike houdt hier rekening mee tijdens het ontwikkelen van de brillen. De Sphynx van Catlike weegt 29 gram, past bij deze tijd en biedt de fietsers precies aan wat de fietsers nodig hebben tijdens een lekker zonnig ritje.

Populaire producten van Catlike

Olula-Black-Blue
Catlike Olula

De Olula is dé helm voor gepassioneerde fietsers. Catlike daagt de fietsindustrie continu uit door materialen te gebruiken die maximale veiligheid garanderen, en houdt tegelijkertijd rekening met het...

Leaf Orange 0151019
Catlike Leaf

De Catlike Leaf is gemaakt voor de toegewijde mountainbiker die op zoek is naar een hoogwaardige helm met een top design. De Leaf beschermt het hoofd uitstekend. Wat de helm echt bijzonder maakt is...

Kompacto White 0116072
Catlike Kompacto

De Kompact’o vertegenwoordig alles waar Catlike voor staat: aantrekkelijk design, veilig helmen en compact. De Kompact’o heeft door de jaren heen kleine wijzigen ondergaan maar is nog steeds de topper...

Catlike Cloud

 The Cloud 352 past zich aan de omgeving aan dankzij de verwisselbare schalen. Deze helm is ontworpen voor triatleten en wielrenners die graag het maximale uit hun prestatie halen en niet willen inleveren op ventilatie en veiligheid. 

Catlike Cloud

Catlike Olula

  • LNP (Low Nape Protection)
  • Fitting System MPS eVo
  • Thermy-Tex padding
  • 24 lucht kanalen
  • Dual Flow ventilatie
  • CE certificatie
  • Inclusief Extra Padding Set
Catlike Olula