Crankbrothers

Crankbrothers

Crankbrothers is onderdeel van Selle Royal, waar ook de merken Selle Royal en Fi’zi:k deel van uit maken. De pedalen, wielen, pompjes en tools zijn technische hoogstandjes, geliefd bij de sportieve fietser.

Het merk zorgt voor een verdere versterking van het sportieve assortiment van Juncker Bike Parts.

De producten van CrankBrothers worden gebruikt door bekende rijders over de hele wereld, dankzij het innovatieve design van de producten, de geweldige kwaliteit en functionaliteit.

 

Carl en Frank zijn, zoals de naam van dit merk doet vermoeden, broers en de oprichters van CrankBrothers. Gepassioneerd door MTB, zochten ze altijd naar een manier om de ervaring op twee wielen te verbeteren. Dat is de reden waarom ze besloten CrankBrothers op te richten, nu wereldwijd erkend. Gebasseerd op Laguna Beach, zijn hun producten een ware revolutie in de wielerwereld geweest. In 1994 lanceerden ze de “Speed lever”, een hefboom het monteren en demonteren van banden op de velg makkelijker te maken. In 2001 lanceerden ze het pedaal “eggbeater” waarmee ze wereldwijd bekend werden. Het is een superlichtgewicht pedaal met een speciaal ontwerp om het vastplakken van modder te voorkomen. Andere modellen werden gelanceerd zoals “candy”, “mallet” en “5050” met hetzelfde pedaal als uitgangspunt.

Nieuws

20150630_autostore_0024

Bestellingen en bereikbaarheid tijdens kerstvakantie

lees meer
velofollies klein

Het is bijna zo ver: Velofollies 2018

lees meer
Patrick1

Hoe maak je je aandrijving perfect schoon?

lees meer
Assortiment Crankbrothers 2018

Assortiment Crankbrothers 2018

Bekijk