Crankbrothers

Crankbrothers is onderdeel van Selle Royal, waar ook de merken Selle Royal en Fi’zi:k deel van uit maken. De pedalen, wielen, pompjes en tools zijn technische hoogstandjes, geliefd bij de sportieve fietser.

Het merk zorgt voor een verdere versterking van het sportieve assortiment van Juncker Bike Parts.

De producten van CrankBrothers worden gebruikt door bekende rijders over de hele wereld, dankzij het innovatieve design van de producten, de geweldige kwaliteit en functionaliteit.

 

Carl en Frank zijn, zoals de naam van dit merk doet vermoeden, broers en de oprichters van CrankBrothers. Gepassioneerd door MTB, zochten ze altijd naar een manier om de ervaring op twee wielen te verbeteren. Dat is de reden waarom ze besloten CrankBrothers op te richten, nu wereldwijd erkend. Gebasseerd op Laguna Beach, zijn hun producten een ware revolutie in de wielerwereld geweest. In 1994 lanceerden ze de “Speed lever”, een hefboom het monteren en demonteren van banden op de velg makkelijker te maken. In 2001 lanceerden ze het pedaal “eggbeater” waarmee ze wereldwijd bekend werden. Het is een superlichtgewicht pedaal met een speciaal ontwerp om het vastplakken van modder te voorkomen. Andere modellen werden gelanceerd zoals “candy”, “mallet” en “5050” met hetzelfde pedaal als uitgangspunt.

Nieuws

Crankbrothers introduceert de Candy3, 2 & 1

lees meer

Verruimde besteltijden bij Juncker Bike Parts

lees meer

Juncker Bike Parts biedt dropshipment aan!

lees meer