Enviolo Enviolo
Exclusief

Over Enviolo

Enviolo is “The Moving Standard” voor fietsen en Ebikes. De traploze en automatische schakelproducten met de revolutionaire NuVinci-technologie verbeteren de rijervaring en maken deze eenvoudiger, leuker, veiliger en gezonder.

 

De eerste NuVinci- fietsnaaf rolde in december 2006 van de band, al snel volgde er meerdere onderscheidingen en erkenningen. In 2007 stapten de eerste consumenten op een NuVinci Optimized-fiets. De NuVinci-technologie leidde tot een grote verandering in de fietswereld. Een van de grote voordelen is het traploze schakelen het is alsof je aan de volumeknop van de radio draait, je kunt blijven doortrappen tijdens het schakelen waardoor je makkelijk op snelheid blijft.

 

Fietsen met de traploze of automatische schakelsystemen van Enviolo betekent minder bezig zijn met schakelen en meer met de écht belangrijke dingen, zoals het verkeer, gevaren op de weg, personen die achterop zitten of genieten van de prachtige omgeving.

 

Enviolo is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

 

 

 

Bekijk de enviolo training!

Afgelopen donderdag 4 maart was het enviolo's beurt om een ​​training te organiseren voor de klanten van Juncker Bike Parts. Maar niet alleen enviolo kwam aan bod. Dankzij een mooie samenwerking tussen Juncker, enviolo en KOGA kwamen veel aspecten aan bod. Jorg Prins, collectiemanager bij KOGA, legde uit wat hen motiveerde om met enviolo samen te werken. Enviolo besprak vervolgens de technische ontwikkelingen en mogelijkheden van het schakelsysteem. Ten slotte presenteerde Juncker de functionaliteiten van Accentry waarmee de enviolo onderdelen en tools eenvoudig besteld konden worden.

Bekijk...

Bekijk de enviolo training!