Enviolo Enviolo
Exclusief

Over Enviolo

Enviolo is “The Moving Standard” voor fietsen en e-bikes. De traploze en automatische schakelproducten met de revolutionaire CVP-technologie verbeteren de rijervaring en maken deze eenvoudiger, leuker, veiliger en gezonder.

 

De eerste fietsnaaf rolde in december 2006 van de band. Na wat strubbelingen omdat het systeem vooral zwaar was en stroperig aanvoelde, verscheen in 2007 de eerste commerciele versie op de markt. Toen nog onder de naam NuVinci, sinds 2017 dus als Enviolo. De CVP-technologie leidde tot een grote verandering in de fietswereld. Door een systeem van ringen en kogellagering is het aantal schakelopties oneindig en kan traploos schakelen worden bereikt. Het is alsof je aan de volumeknop van de radio draait, je kunt blijven doortrappen tijdens het schakelen aan het stuur waardoor je makkelijk op snelheid blijft. Sinds de introductie kreeg het al meerdere onderscheidingen en erkenningen. Al meer dan 100 fietsfabrikanten bouwen fietsen met de schakelsystemen waarmee Enviolo hard op weg is met haar missie om de levensstijl van mensen te veranderen zodat er minder verplaatsingen met de auto en meer met de fiets plaatsvinden.

 

Fietsen met de traploze of automatische schakelsystemen van Enviolo betekent minder bezig zijn met schakelen en meer letten op de écht belangrijke dingen, zoals aandacht voor het verkeer, de gevaren op de weg, de personen die bij je achterop zitten of het genieten van de prachtige omgeving.

 

Enviolo is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

 

 

 

Bekijk de Enviolo training!

Naast theoretische en praktische trainingen op locatie De Fietser in Ede, geeft Juncker middels het Juniversity-programma ook webinars en online product trainingen voor de klanten van Juncker Bike Parts. Dankzij een mooie samenwerking tussen Juncker, enviolo en KOGA kwamen veel aspecten aan bod. Jorg Prins, als collectiemanager bij KOGA, legde uit wat hen motiveerde om met enviolo samen te werken. Enviolo besprak vervolgens de technische ontwikkelingen en mogelijkheden van het schakelsysteem. Ten slotte presenteerde Juncker de functionaliteiten van Accentry waarmee de enviolo onderdelen en...

Bekijk de Enviolo training!