High-end fietskleding
Exclusief

Etxeondo helping riders to fly since 1976

Sinds 1976 is Etxeondo een high-end merk op het gebied van fietskleding, het is een merk met geschiedenis en geloof in de kracht van kwaliteit. De collectie van Etxeondo is exclusief verkrijgbaar voor de vakhandel via Juncker Bike Parts.

Door haar achtergrond in de modebranche en kennis van de sportwereld is elk kledingstuk niet alleen mooi qua design maar ook van een superieur kwaliteitsniveau.

Door het vakmanschap en de liefde die in elk kledingstuk tot uiting komt, is Etxeondo een aanwinst voor elke fietsliefhebber. Het unieke aan het merk is dat de productie in zijn geheel in Baskenland...

Etxeondo helping riders to fly since 1976

Nieuws

velovak standvs2

Juncker Bike Parts op Vélovak

lees meer
20170626_JBP_Ride_2017_0043

Juncker Ride 2018 op 2 juli in Ede

lees meer
171221_Etxeondo-Orbea-jersey

Etxeondo steekt het Euskadi wielerteam in een nieuw jasje

lees meer
voorjaar/zomer 2018

voorjaar/zomer 2018

Bekijk de collectie
Wintercollectie 2017-2018

Wintercollectie 2017-2018

Bekijk de collectie
Vind hier jouw dichtstbijzijnde Etxeondo dealer
Selecteer land: Zoeken
Sluit venster

Vakmanschap

Door het vakmanschap en de liefde die in elk kledingstuk tot uiting komt, is Etxeondo een aanwinst voor elke fietsliefhebber. Het unieke aan het merk is dat de productie in zijn geheel in Baskenland plaats vindt. Door het vakmanschap en de liefde die in elk kledingstuk tot uiting komt, is Etxeondo een aanwinst voor elke fietsliefhebber.

Kleding en materiaal

Etxeondo heeft een ruim assortiment fietskleding van hoge kwaliteit. Van wielersokken, broeken, shirts en windjacks tot armwarmers, beenwarmers, overschoenen en handschoenen. En dat allemaal in de perfecte pasvorm en van hoge kwaliteit.

 

Bij etxeondo ontwerpen ze alleen kleding van hoge kwaliteit voor de meest veeleisende fietsers. Of het nu voor op de weg, in de bergen of voor triatlons is. De voortdurende toewijding om nieuwe weefsels te ontwikkelen is de sleutel tot het verzekeren van maximaal comfort voor de fietser en ongeëvenaarde duurzaamheid in het product. Etxeondo heeft gezocht naar de meest sterke stof om te verwerken in haar kleding. De uitdaging ligt hierbij in het vinden van een lichte stof zodat de sporter geen hinder ondervindt tijdens het fietsen. Maar mocht er onverhoopt toch wat mis gaan, blijf je toch goed beschermd met de bibshort van Etxeondo.

Tom Dumoulin over Etxeondo

“Het materiaal waar de kleding van Etxeondo is gemaakt, maakt echt het verschil. We zijn betrokken geweest bij meerdere valpartijeen maar hadden geen enkele schade op de heupen, een plek waar we veel op vallen. Het kost mij bovendien minder energie om te herstellen. Het is echt fantastische kleding van geweldig materiaal!”