High-end fietskleding High-end fietskleding
Exclusief

Kleding en materiaal

Etxeondo heeft een ruim assortiment fietskleding van hoge kwaliteit. Van wielersokken, broeken, shirts en windjacks tot armwarmers, beenwarmers, overschoenen en handschoenen. En dat allemaal in de perfecte pasvorm en van hoge kwaliteit.

 

Bij etxeondo ontwerpen ze alleen kleding van hoge kwaliteit voor de meest veeleisende fietsers. Of het nu voor op de weg, in de bergen of voor triatlons is. De voortdurende toewijding om nieuwe weefsels te ontwikkelen is de sleutel tot het verzekeren van maximaal comfort voor de fietser en ongeëvenaarde duurzaamheid in het product. Etxeondo heeft gezocht naar de meest sterke stof om te verwerken in haar kleding. De uitdaging ligt hierbij in het vinden van een lichte stof zodat de sporter geen hinder ondervindt tijdens het fietsen. Maar mocht er onverhoopt toch wat mis gaan, blijf je toch goed beschermd met de bibshort van Etxeondo.

Zomer collectie 2020

Zomer collectie 2020

Download
Vind hier jouw dichtstbijzijnde Etxeondo dealer
Selecteer land: Zoeken
Sluit venster

Team CCC rijdt in Etxeondo

Sinds 1976 is Etxeondo een high-end merk op het gebied van fietskleding, het is een merk met een rijke geschiedenis en geloof in de kracht van kwaliteit. Door haar achtergrond in de modebranche en kennis van de sportwereld is elk kledingstuk niet alleen mooi qua design maar ook perfect van pasvorm, in combinatie met een superieur kwaliteitsniveau. Door het vakmanschap en de liefde die in elk kledingstuk tot uiting komt, is Etxeondo een aanwinst voor elke fietsliefhebber. Het unieke aan het merk is dat zowel de ontwikkeling als de productie in zijn geheel in het Spaanse Baskenland plaatsvindt....

Team CCC rijdt in Etxeondo

Vakmanschap

Door het vakmanschap en de liefde die in elk kledingstuk tot uiting komt, is Etxeondo een aanwinst voor elke fietsliefhebber. Het unieke aan het merk is dat de productie in zijn geheel in Baskenland plaats vindt. Door het vakmanschap en de liefde die in elk kledingstuk tot uiting komt, is Etxeondo een aanwinst voor elke fietsliefhebber.