Fahrer Fahrer
Exclusief

Over Fahrer

De beschermhoezen van Fahrer zijn makkelijk in gebruik en beschermen diverse onderdelen tijdens het fietsen of het transporteren op een fietsdrager. De producten van Fahrer zijn gemaakt van Neopreen, dit heeft een isolerend effect. Dankzij de beschermhoezen van Fahrer wordt zo een accu minder snel koud in de winter, dit draagt bij aan een betere en langere werking van de accu.

 

Fahrer is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

Sinds 2004

Fahrer is opgericht in 2004 en produceerde in eerste instantie broekbanden gemaakt van gerecyclede vrachtwagenzeilen. Met deze broekbanden hebben zij op de Design Kerstmarkten gestaan en daar was het een succes! Daarom zijn ze verder gegaan met de productie en werd er gekeken naar het uitbreiden van het assortiment. 

 

Sinds 2008 heeft Fahrer nieuwe en unieke producten ontwikkeld, specifiek voor fietsers. Naast klassieke fietsaccessoires voor fietsen wordt de productie van artikelen uit gerecycleerde materialen steeds belangrijker en wordt er continu gekeken naar de mogelijkheden.

 

Eurobike Award

In de jaren 2008, 2009, 2010 en 2012 ontving het team van FAHRER de Eurobike Award voor zijn ontwerpen op het gebied van stadsfietsaccessoires.

Akku cover

De batterijhoes voorkomt minder capaciteit tijdens de koudere maand en beschermt uw batterij tegen de weersomstandigheden.

Akku cover

Middenmotor hoes

De Motor cover past op alle e-bikes met middenmotor. Door de vorm en het gebruik van flexibel neopreen past de hoes erg goed. De motor is beschermd tegen weeromstandigheden en slijtage.

Middenmotor hoes