Fi'zi:k zadels Fi'zi:k zadels

Over Fi'zi:k

Fi'zi:k is een Italiaans zadelmerk in het hoogste kwaliteitssegment en staat voor absolute schoonheid, snelheid, passie en vrijheid. Fi'zi:k is ruim vertegenwoordigd in diverse professionele wielenploegen. Fi'zi:k is in 1996 opgericht en maakt high-end zadels voor alle segmenten van mountainbiken, wielrennen en triathlon. De zadels zijn ontworpen en vervolgens handgemaakt in Italië. Elk zadel van Fi'zi:k is daarmee uniek.

 

Juncker Bike Parts heeft deze hoogwaardige zadels en stuurlinten al jaren in het assortiment.

Over Fi'zi:k
Vind hier jouw dichtstbijzijnde Fi’zi:k dealer
Selecteer land: Zoeken
Sluit venster

Introductie Fizik Microtex Tacky Bi-color stuurlint

Het huidige assortiment van de Microtex Tacky Bi-color stuurlint wordt uitgebreid met 10 nieuwe unieke kleuren met kleurverloop van contrasterende kleuren die vervagen.

Het product is gemaakt van microtex, welke zorgt voor beter grip en comfort. Met zijn lichtgewicht met een dikte van 2 mm is het nieuwe stuurlint het dunste stuurlint, welke zorgt voor uitstekend comfort tijdens lange afstanden. De unieke afwerking van Fizik, zorgt voor een antislip oppervlak met een beter textuur voor grip in elke rijconditie.

 

Populaire producten van Fi'zi:k

707742
Fi'zi:k Luce

Het Fizik Luce Carbon dameszadel met ultralichte carbon rail is erg sterk en comfortabel. Het zadel dat speciaal voor dames gemaakt is heeft een duurzame bovenzijde met flexibele flanken.

707726
Fi'zi:k Antares

De Antares is een iets breder zadel met een lichte buiging. Deze vorm zorgt voor een optimale ondersteuning voor renners met een gemiddelde flexibiliteit. 

707719
Fi'zi:k Arione

Het Fiberglass Thermoplastic Composite WingFlexTM materiaal zorgt voor een prima ondersteuning bij de Fizik Arione door de geoptimaliseerde stijfheid en het beperkte gewicht. 

Fizik Spine Concept

Team Sky legt uit hoe je met de concept Evo App het beste zadel kunt bepalen. Download de app via je app store (IOS) of via de playstore (android)

Fizik Spine Concept