Gates Carbon Drive Gates Carbon Drive

Gates Carbon Drive

Gates Carbon drive heeft dé oplossing voor de forens, mountainbiker, e-biker en de gewone fietser. Daarnaast is Gates Corporation een wereldleider op het gebied van riemaandrijvingen.

Het aanhaken van het merk Gates sluit aan op de filosofie van Juncker Bike Parts om een zo’n compleet mogelijk assortiment aan te bieden. Zo zijn onder andere de fietsen van (collega)merken Batavus, Sparta, Koga en Van Nicholas uitgerust met Gates riemaandrijving. 

 

Het assortiment van Gates Carbon Drive met gespecialiseerde tandwielen, riemen en cranksets zijn vetvrij, roestvrij en (bijna) onderhoudsvrij. Dus geen vette, roestige kettingen meer, dankzij deze revolutionaire aandrijving. Schoon, glad en sterk, dit zijn de voordelen van het Gates Carbon Drive-systeem.

 

De onderdelen en tools van Gates zijn exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

Voordelen

Voordelen

  • Onderhoudsarm: In tegenstelling tot metalen kettingen die regelmatig gesmeerd en gereinigd moeten worden, vereist de carbonriem weinig tot geen onderhoud.
  • Duurzaamheid: De carbonriem is bestand tegen roest en corrosie, wat de levensduur verlengt in vergelijking met traditionele kettingen.
  • Efficiëntie en Stilte: Het systeem biedt een zeer efficiënte krachtoverbrenging en produceert minder geluid tijdens het rijden.
  • Lichtgewicht: Het materiaal en de constructie van de riem dragen bij aan een lager totaalgewicht van de fiets.
Gates Carbon Drive

Gates Carbon Drive

Bekijk de collectie