Lake Lake
Exclusief

Lake fietsschoenen

Lake staat bekend om haar vakkundige toepassing van lederen materialen, wat zeer comfortabele schoenen met een hoge performance oplevert. Lake biedt schoenen voor zowel de professional als de recreatieve fietser.

Lake is een innovatief merk uit de VS van race-, triathlon-, trekking- en MTB schoenen. De Lake high-end fietsschoenen staan voor comfort, stijl en prestatie.

Haar goede reputatie heeft zij te danken aan haar historie vol innovatie. Zo was Lake de eerste met een specifieke MTB schoen, de eerste met een echte winter fietsschoen en de eerste met een thermoplastische carbon zool.

 

Lake is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

BOA sluiting

Het BOA sluitingssysteem is zeer revolutionair. De uitzonderlijk duurzame en lichtgewicht sluiting met vliegtuigkwaliteit roestvrijstalen veters biedt een soepele, gelijke sluiting zorgen voor een veilige, comfortabele en écht aangepaste pasvorm.

 

De meeste modellen van Lake hebben een BOA sluitsysteem. BOA staat voor hoogwaardige producten, dus bieden zij gratis vervangbare onderdelen aan tijdens de gehele levensduur van het product.

LAKE Carbon Shoe Heat Molding Instructional Guide

De schoen die perfect past. Bekijk het filmpje over het molden van Lake schoenen.

LAKE Carbon Shoe Heat Molding Instructional Guide