Nostalgisch en modern
Exclusief

Ambachtelijke leren zadels van Lepper

Het merk Lepper heeft al een gehele historie achter de rug en bestaat nu inmiddels meer dan een eeuw. Het zadelmerk komt oorspronkelijk uit Dieren, maar is nu gevestigd in Apeldoorn. Deze klassieke leren zadels van Lepper zijn een begrip in de fietswereld. Dankzij het ruime assortiment van Lepper en de verschillende lijnen heeft de fietser keuze genoeg om het ideale zadel te vinden zodat hij comfortabel op de fiets zit.

 

Koop je eenmaal een leren zadel van lepper, dan kiest de fietser voor comfort, duurzaamheid en kwaliteit. Het zadel vormt zich dankzij dit materiaal geheel naar de houding van de fietser en wordt deze steeds meer 'eigen'. Het bekende, authentieke merk uit 1897 blijft bij de tijd, zo gaan zij zich de komende jaren meer richten op moderne en sportievere markten. Uiteraard met erkenning vanuit de oorsprong en met behoud van de kwaliteit, maar vooral met waardering voor het ambacht van leren zadels.

 

Lepper is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

Lepper

Laden...
Stand_4

Het is bijna zo ver: Velofollies 2018

lees meer

Lepper accessoires

Om meer karakter en design aan een fiets te geven en als aanvulling op de modellen leren zadels zijn er nu ook leren accessoires van Lepper verkrijgbaar. 

 

Er zijn 3 typen leren accessoires:
* handvatten
* bidonhouder
* broekklem

 

De leren handvatten zijn beschikbaar in ergonomische vorm (meer steun aan de handen) en in straight vorm. Alle handvatten zijn verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Bruin en Honing. De naturel kleur volgt begin 2018.De bidonhouder, waarin leer is verwerkt, is wel de meest besproken accessoire. De bidonhouder ziet er erg robuust uit en wordt hierdoor vaak opgemerkt en geeft de fiets nog meer stijl. Onmisbaar op iedere trendy- en/of vintage fiets. In 3 kleuren verkrijgbaar; Zwart, Bruin en Honing. De naturelkleur is vanaf 2018 beschikbaar.

 

De laatste accessoire is de leren broekklem. Veel huidige trendy modellen worden tegenwoordig veelal met enkel kettingblad uitgevoerd en soms ook zonder kettingkast of kettingscherm. Een moderne broekklem is dan zeer welkom.
Ook in de 3 bekende kleuren verkrijgbaar. Naturel volgt in 2018.

 

Nostalgisch en toch modern

Lepper geeft opnieuw richting aan haar merk dankzij de ontwikkeling van een nieuwe model leren zadel, de Tourer. Lepper heeft al een gehele historie achter de rug en bestaat nu inmiddels meer dan een eeuw. Het zadelmerk komt oorspronkelijk uit Dieren, maar is nu gevestigd in Apeldoorn. Het bekende, authentieke merk uit 1897 gaat zich de komende jaren meer richten op moderne en sportievere markten. Uiteraard met erkenning vanuit de oorsprong en met behoud van de kwaliteit, maar vooral met waardering voor het ambacht van leren zadels. Door de markt te veroveren met de Tourer, is de eerste stap gezet. Dankzij het frisse ontwerp en strakke concave snijlijnen heeft Lepper nu een prachtig leren zadel in het segment Tour & Trekking. Nostalgie in een nieuw, modern jasje!

 

 

Multi-functionele verpakking

In mei van dit jaar is de Lepper Tourer geïntroduceerd. Daarbij is niet alleen rekening gehouden met een fris design maar ook nagedacht over de verpakking. Deze is niet alleen origineel maar ook multi-functioneel! Alle Lepper zadels hebben een prachtig moderne hangkaart gekregen met een verzorgde uitstraling. Naast het zadel vind je op de hangkaart een gratis sleutelhanger en op de achterzijde staat alle informatie over het gebruik en de verzorging van het zadel. 

 

De zadels worden in een aantrekkelijke verpakking, met aan weerszijden een mooi sfeerbeeld, naar de tweewielerspecialist opgestuurd. Er zijn in totaal 4 verschillende dozen. Bij de juiste opstelling ontpopt zich naar keuze een schitterend sfeerbeeld van een Nederlands polderlandschap of van de stedelijke pracht van de Amsterdamse grachten.

 

De verpakking kan dus tevens worden gebruikt als presentatiemiddel voor de Lepper zadels in de winkel. Een originele eyecatcher die zeker niet zal misstaan in jouw winkel!

Populaire producten van Lepper

Lepper Drieveer
Lepper drieveer

De Drieveer is anatomisch gevormd, dit vermindert de druk op de zitbeenderen. De Drieveer past op bijna elke fiets, toch komt deze het best tot zijn recht op een Tour– en/of Trekkingfiets.

Lepper Primus
Lepper Primus

Het meest verkochte zadel sinds jaren! Dit Primus zadel is een klassiek, authentiek voorbeeld van optimaal comfort tijdens het fietsen.

lepper Tourer
Lepper tourer

De Tourer is een zadel dat met u meeleeft Lepper geeft opnieuw richting aan haar merk dankzij de ontwikkeling van een nieuw model leren zadel, de Tourer.

Hoe worden Lepper zadels gemaakt?

Benieuwd hoe Lepper zadels met zorg worden geproduceerd? Bekijk dan het filmpje. 

Hoe worden Lepper zadels gemaakt?