Exclusief

Ambachtelijke leren zadels van Lepper

Het merk Lepper heeft al een gehele historie achter de rug en bestaat nu inmiddels meer dan een eeuw. Het zadelmerk komt oorspronkelijk uit Dieren, maar is nu gevestigd in Apeldoorn. Deze klassieke leren zadels van Lepper zijn een begrip in de fietswereld. Dankzij het ruime assortiment van Lepper en de verschillende lijnen heeft de fietser keuze genoeg om het ideale zadel te vinden zodat hij comfortabel op de fiets zit.

 

Lepper blijft bij de tijd


Koop je eenmaal een leren zadel van lepper, dan kiest de fietser voor comfort, duurzaamheid en kwaliteit. Het zadel vormt zich dankzij dit materiaal geheel naar de houding van de fietser en wordt deze steeds meer 'eigen'. Het bekende, authentieke merk uit 1897 blijft bij de tijd, zo gaan zij zich de komende jaren meer richten op moderne en sportievere markten. Uiteraard met erkenning vanuit de oorsprong en met behoud van de kwaliteit, maar vooral met waardering voor het ambacht van leren zadels.

Nieuws

Verruimde besteltijden bij Juncker Bike Parts

lees meer

Juncker Bike Parts biedt dropshipment aan!

lees meer

Multi-functionele verpakking van Lepper

lees meer

Populaire producten van Lepper

Lepper drieveer

De Drieveer is anatomisch gevormd, dit vermindert de druk op de zitbeenderen. De Drieveer past op bijna elke fiets, toch komt deze het best tot zijn recht op een Tour– en/of Trekkingfiets.

Lepper Primus

Het meest verkochte zadel sinds jaren! Dit Primus zadel is een klassiek, authentiek voorbeeld van optimaal comfort tijdens het fietsen.

Lepper tourer

De Tourer is een zadel dat met u meeleeft Lepper geeft opnieuw richting aan haar merk dankzij de ontwikkeling van een nieuw model leren zadel, de Tourer.

Hoe worden Lepper zadels gemaakt?

Benieuwd hoe Lepper zadels met zorg worden geproduceerd? Bekijk dan het filmpje.