Magura: Performance components Magura: Performance components
Exclusief

Superieure remsystemen

Op het gebied van remsystemen is Magura een grote speler die bekend staat om kwalitatief sterke en innovatieve producten. Niet voor niets is hun slogan: Rem soepel, rij veilig.

Magura ontwikkelt al ruim 25 jaar remsystemen met passie en aanzienlijke ervaring. Magura wil de perfecte interactie tussen mens en fiets tot stand brengen.

Het nieuwste remsysteem is de Magura MTe. Dit remsysteem is bij uitstek geschikt voor speed pedelecs en staat bekend om zijn uitstekende remcapaciteit en betrouwbaarheid. Uniek aan de MTe-serie is de verbinding met het elektrisch circuit van de e-bike. Zodra de remgreep van de MTe iets wordt ingeknepen- en voordat de remkracht daadwerkelijk optreedt- wordt het remlicht geactiveerd en eventueel wordt de motor uitgeschakeld.

E-BIKE OPTIMIZED TECHNOLOGY

MAXIMALE PERFORMANCE EN VEILIGHEID VOOR DE E-BIKE

Met de nieuwe eSTOP remmen presenteert MAGURA twee speciaal op de eisen van e-bikes aangepaste schijfremmen. De combinatie van de nieuwe SPORT remblokken en de remschijven MDR-C of MDR-P biedt een verhoogde remkracht en stabiliteit bij het gebruik op e-bikes. De lichte ondersteuning van e-bikes tovert weliswaar een glimlach op de gezichten, verhoogt echter tegelijkertijd het gewicht van de fiets. Bergop kom je met duidelijk meer plezier – bergaf brengen de extra massa en de hogere snelheid voor fietser en materiaal nieuwe uitdagingen met zich mee. Om nog beter te kunnen voldoen aan de speciale eisen van e-bikes
introduceert MAGURA ter gelegenheid van de Eurobike speciaal geoptimaliseerde componenten – MAGURA E-Bike Optimized.

 

 

3 Parts – One perfect system
Het eSTOP systeem bestaat uit 3 componenten: de eSTOP remmodellen, geoptimaliseerde remschijven en het nieuwe SPORT remblokje. Alle componenten zijn perfect op elkaar afgestemd en bieden zo maximale performance voor de hogere eisen van e-bikes. De nieuwe remschijven zijn extra versterkt en bieden zo een
verhoogde zijstijfheid en hittebestendigheid bij tegelijkertijd minder trillingen. Voor het eerst is de tweedelige MDR-P met een diameter van 220 mm verkrijgbaar, om ook bij een zware continue belasting een optimaal remvermogen te bieden. De nieuwe remschijfdiameter biedt bij gelijke handkracht 10% meer remkracht. Alle  componenten zijn zowel als eSTOP remmensets, Upgrade Kits en los verkrijgbaar.