Michelin banden Michelin banden

Over Michelin

De fietsbanden van Michelin zijn verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts. Michelin is een van de grootste bandenfabrikanten van Europa. Het bedrijf combineert ruim een eeuw ervaring in de productie van fietsbanden (sinds 1891) met een duurzaam, innovatief vermogen en heeft om die reden meerdere patenten op haar naam staan. Juncker Bike Parts heeft een uitgebreid assortiment van Michelin opgenomen en levert direct uit voorraad.

 

“Michelin heeft voor Juncker Bike Parts gekozen vanwege haar goede reputatie en positie op de Nederlandse markt, zowel op het gebied van city/trekking als het sportieve segment”, aldus Corine Riem Vis, Director Bicycles Michelin Benelux. "De Apeldoornse distributeur heeft een uitgebreid assortiment banden en kan deze razendsnel uit voorraad aan dealers in de gehele Benelux leveren. Daarnaast biedt Juncker de fietsvakhandel ondersteuning en services op het gebied van winkel- en werkplaatsinrichting."

 

Duurzaam

Michelin ziet het als haar missie om op een duurzame manier bij te dragen aan de mobiliteit van personen en goederen. Al vanaf de eerste dagen van de fiets trad Michelin op als pionier. Ook vandaag de dag wordt de Michelin Groep nog altijd gedreven vanuit diezelfde filosofie. De nieuwe MICHELIN PRO4 racebanden (sinds maart 2015) zijn daar een goed voorbeeld van. De serie biedt de beste prestaties voor competitie- en sportieve rijders met een uitstekende grip, weerstand tegen insnijdingen (HDProtection) en een buitengewoon lange levensduur.