New Looxs Fietstassen New Looxs Fietstassen

Over New Looxs

Van bloemrijk tot rustig blauw, zwart of grijs. Geheel strak of met op de achtergrond een speels motiefje. Van een traditionele dubbele fietstas tot zadeltas, New Looxs heeft het allemaal. Variatie en veelzijdigheid typeren het New Looxs fietstassen assortiment.

 

Wim Burgers richtte na de oorlog ‘Burgers Lederwaren’ op. Hij begon met het maken van fietstassen, door de kwaliteit groeide het bedrijf snel. Door de jaren heen veranderden de materialen en textiel werd geïntroduceerd. Ze gingen samenwerkingen aan met andere partners en de eerste stappen over de grens werden gezet.

 

Onder het internationale label ‘New Looxs’ brengen ze een brede collectie tassen voor de fiets, die het beste van twee werelden combineren. Technisch perfect design, oog voor details en tegelijk modieus om te zien. Tassen waarin je je persoonlijke spullen eenvoudig op de fiets meeneemt en in stijl geniet van alle ritjes die je fiets te bieden heeft; functioneel, recreatief en voor naar je werk of school.

New Looxs in jouw winkel?

New Looxs in jouw winkel?

Bestel via Accentry

Populaire producten van New Looxs

New Looxs Sports Double Racktime

New Looxs biedt tassen en manden die geschikt zijn voor speciale systemen en dragers, zoals Racktime, SnapIt, MIK, Atran Velo en het eigen New Looxs Detachable afpaksysteem.

 

Een voorbeeld is de Sports Double Racktime: een sportieve dubbele fietstas, gemaakt van waterafstotend polyester. Daarnaast heeft de tas een regenhoes die de inhoud beschermt tegen een flinke regenbui!

New Looxs Sports Double Racktime