New Looxs Fietstassen New Looxs Fietstassen

Over New Looxs

Van bloemrijk tot rustig blauw, zwart of grijs. Geheel strak of met op de achtergrond een speels motiefje. Van een traditionele dubbele fietstas tot zadeltas, New Looxs heeft het allemaal. Variatie en veelzijdigheid typeren het New Looxs fietstassen assortiment.

 

Wim Burgers richtte na de oorlog ‘Burgers Lederwaren’ op. Hij begon met het maken van fietstassen, door de kwaliteit groeide het bedrijf snel. Door de jaren heen veranderde de materialen en textiel werd geïntroduceerd. Ze gingen samenwerkingen aan met andere partners en de eerste stappen over de grens werden gezet.

 

Onder het internationale label ‘New Looxs’ brengen ze een brede collectie tassen voor de fiets, die het beste van twee werelden combineren. Technisch perfect design, oog voor details en tegelijk modieus om te zien. Tassen waarin je je persoonlijke spullen eenvoudig op de fiets meeneemt en in stijl geniet van alle ritjes die je fiets te bieden heeft; functioneel, recreatief en voor naar je werk of school.

 

Daarbij heeft New Looxs tassen en manden die geschikt zijn voor speciale systemen en dragers, zoals Racktime, SnapIt, MIK, Atran Velo en het eigen New Looxs Detachable afpaksysteem, je leest er alles over in de brochure die je onder aan deze pagina kan downloaden: Systemen.

Populaire producten van New Looxs

new looxs avero
New Looxs Avero

Schoudertas/pakaftas met een modern design. Gemaakt van waterdicht polyester en voorzien van één hoofdvak en meerdere kleine vakken. In het ritsvak aan de rugzijde zijn bagagedragerhaken subtiel...

New Looxs Joli
New Looxs Joli

Dubbele fietstas met moderne vormgeving. Extra zij- en ritsvakken en met snelsluiting, en voorzien van reflectie voor extra veiligheid.

New Looxs vigo
New Looxs Vigo

Sportieve dubbele fietstas gemaakt van waterafstotend polyester.

Hoofdvak met extra kleinere vakken. Voorzien van een reflecterende bies.