Quarq vermogensmeter

Over Quarq

Quarq Dzero maakt trainen op vermogen mogelijk!

Een krachtmeter op de fiets geeft de fanatieke fietser inzicht in het vermogen dat hij levert. Met deze gegevens kan hij anticiperen op de resultaten en zijn training optimaliseren. Daarnaast kan de fietser deze gegevens na de training analyseren en zijn of haar trainingsprogramma hierop aanpassen. De vermogensmeter van Quarq sluiten naadloos aan op de fietscomputers van Cateye, die exclusief verkrijgbaar zijn bij Juncker.

 

The next generation powermeter

Door een obsessie voor wiskunde, statistiek en fietsen begonnen Jim en Meike Meyer in 2006 met het produceren van krachtmeters voor op de fiets. Tegenwoordig worden de producten van Quarq over de hele wereld gebruikt door professionals en amateurs die een waardevol inzicht willen hebben in hun prestaties en hun training naar het volgende niveau willen brengen. De Quarq Dzero is de next generation krachtmeter van Quarq. Quarq heeft hierbij haar 10 jaar ervaring gebruikt om een product te ontwerpen dat het eenvoudig maakt om de juiste krachtmeter bij jouw fiets te kiezen. Tevens is de Quarq Dzero eenvoudig te bevestigen en daarnaast ook nog betaalbaar!

 

Quarq Dzero en Cateye Padrone Smart: de ideale combinatie!

De Quarq Dzero is compatible met de Cateye Padrone en stuurt de vermogensgegevens direct door. Daarnaast kun je op de Cateye Padrone tegelijkertijd je snelheid, cadans en hartslag aflezen. Kortom: een volledig trainingsoverzicht!

Handleiding en tutorials

Montage Quarq DZero power meter

Bekijk hier hoe je de powermeter van Quarq instaleert

Montage Quarq DZero power meter