Quarq vermogensmeter Quarq vermogensmeter

Over Quarq

Quarq maakt trainen op vermogen mogelijk!  Door een obsessie voor wiskunde, statistiek en fietsen begonnen Jim en Meike Meyer in 2006 met het produceren van krachtmeters voor op de fiets. Tegenwoordig worden de producten van Quarq over de hele wereld gebruikt door professionals en amateurs die een waardevol inzicht willen hebben in hun prestaties en hun training naar het volgende niveau willen brengen. Een krachtmeter op de fiets geeft de fanatieke fietser inzicht in het vermogen dat je levert. Met deze gegevens kun je anticiperen op de resultaten en je training optimaliseren. Daarnaast kan je deze gegevens na de training analyseren en je trainingsprogramma hierop aanpassen.

 

The next generation powermeter

De Quarq Dzero is de next generation krachtmeter. Quarq heeft hierbij haar 10 jaar ervaring gebruikt om een product te ontwerpen dat het eenvoudig maakt om de juiste krachtmeter bij jouw fiets te kiezen. De Quarq Dzero is geïntegreerd in het kettingblad. Je kan je bestaande crankstel dus eenvoudig upgraden en het is daarnaast ook nog betaalbaar!

 

Quarq Dzero en Cateye Padrone Smart: een ideale combinatie!

De Quarq Dzero is vanwege Bluetooth en ANT+ compatible met vele fietscomputers, zoals de Cateye Padrone Smart, en stuurt de vermogensgegevens direct door. Daarnaast kun je op de Cateye Padrone tegelijkertijd je snelheid, cadans en hartslag aflezen. Kortom: een volledig trainingsoverzicht terwijl het gebeurt!

Quarq powermeters voor iedere rijder

Persoonlijke doelen. Bereikt.

Bekijk hier de Dzero.

Quarq powermeters voor iedere rijder