Reelight Reelight

Reelight - batterijloze fietsverlichting

Reelight is een Deense fabrikant van fietslichten. De gepatenteerde batterijvrije fietslichten genereren hun eigen milieuvriendelijke verlichting door middel van magneten in de spaken en een kleine generator die in de lichten is geïntegreerd. Het monteren van Reelights is zeer eenvoudig en eenmaal gemonteerd heb je er geen omkijken meer naar. Zomer of winter, dag of nacht, Reelights branden altijd zodra je begint te fietsen: dat is de kracht van Reelight.

 

De produdcten van Reelight zijn verkrijgbaar via Juncker Bike Parts.

Geen batterij nodig

Geen batterij nodig

Bestel via Accentry

Gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij

Reelights hebben geen onderhoud nodig. Er is geen slijtage, omdat er geen bewegende delen zijn. Je vergeet nooit om je fietslichten mee te nemen of je verlichting aan te zetten. Daarnaast is de verlichting vast gemonteerd op je fiets waardoor ook de kans op diefstal gereduceerd wordt. Door de geluids- en wrijvingsloze dynamo is het mogelijk om het fietslicht dag en nacht te gebruiken zonder extra kosten. Deze fietslichten hebben geen dynamoweerstand, geen batterijen en geven zeer krachtig licht. Als je fietst genereert het Reelight contactloze fietslicht zijn eigen inductiestroom, die de krachtige lichtdiodes in het fietslicht voedt. 

De Reelight City fietslichten worden aangedreven door wervelstromen die worden gegenereerd als de velg langs het fietslicht gaat. De speciale technologie werkt zonder extra componenten en is het eerste wrijvingvrije dynamo-aangedreven fietslicht systeem.