Innovatieve indoor trainers Innovatieve indoor trainers
Exclusief

Saris indoor trainers

Indoor trainen wordt steeds populairder. De technologie heeft binnen trainen volledig veranderd. Er zijn geen excuses meer om niet te gaan trainen. Consumenten kunnen virtueel de heuvels, bergen in of kunnen een vlakke tijdrit rijden. Wie had 15 jaar geleden gedacht dat je in het huidige tijdperk online tegen elkaar kunt racen? Sterker nog, je kunt jezelf op de zolderkamer helemaal klaarstomen voor het nieuwe seizoen. Juncker Bike Parts heeft vanaf september de complete product range van Saris, voorheen bekend als Cycleops, in haar assortiment. Het realistische gevoel van buiten fietsen wordt tot in de puntjes nagebootst op de trainers van Saris. De Saris trainers zijn er voor alle soorten sporters van beginnende fietser tot professioneel mountainbiker.

 

De Saris MP1 platform heeft de Fiets Innovatie Award 2020 gewonnen!

 

Kwaliteit

Saris heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en daarbij is ook gebruiksgemak dik onderstreept in hun woordenboek. Ze hebben verschillende soorten trainers, direct drive, smart, basic en rollers. Het nieuwe topmodel is de H3, deze kan de strijd aangaan met zijn concurrenten op de markt. Deze direct drive trainer biedt veel mogelijkheden en heeft een nauwkeurigheid van +- 2%. Met de cadans, vermogens en snelheidsmeter zijn er geen externe sensoren meer nodig. Een decibelmeter is ook niet van toepassing, want de H3 is erg stil en vormt geen bedreiging voor buurman/vrouw. De profs van Trek-Segafredo gebruiken de Saris trainers veelvuldig voor-en na de koers. De andere wheel-on smarttrainers zijn veelzijdig met een elektromagneet die voor een precieze weerstand zorgt. Naast de modernere varianten zijn er ook basic trainers welke voorzien zijn van een vloeistof rem, dit zorgt voor een consistente en geruisloze training. Deze kunnen overal gebruikt worden en hoeven niet op stroom aangesloten te worden. Klassieke rollers kunnen natuurlijk niet ontbreken zodat het werken aan de balans op de fiets niet vergeten wordt.

 

Saris H3

 

Zwift

Deze markt heeft een enorme groei doorgemaakt en biedt veel kansen. De online fietswereld is klaar om aangevallen te worden met Saris. Alle trainers zijn compatible met de welbekende trainingssoftware zoals Zwift en zijn eenvoudig te verbinden zodat je gelijk aan de slag kunt.

 

Saris is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.