Selle Royal zadels Selle Royal zadels

Over Selle Royal

Al meer dan 50 jaar maakt Selle Royal comfortabele zadels voor miljoenen wielrenners en fietsers verspreid over de hele wereld. Selle Royal is een Italiaanse onderneming, opgericht in 1956 door Riccardo Bigolin, hun geschiedenis is er één van originele designs en radicale vernieuwing en groei van een klein atelier tot een grote industrie die vandaag een wereldleider is in de productie van fietszadels. Selle Royal exporteert inmiddels naar meer dan 30 landen wereldwijd en zij is de keuze van meerdere belangrijke en prestigieuze fietsproducenten.

De nieuwe Holland Unitech

Deze innovatieve technologie, waarbij één en hetzelfde materiaal wordt gebruikt voor vulling en bekleding, zorgt voor een waterdicht zadel dat zeer goed bestand is tegen slijtage, met behoud van maximaal comfort.

 

#selleroyalontheroad

 

 

Fietsers op weg helpen is altijd de missie van Selle Royal geweest: al meer dan 60 jaar biedt Selle Royal het best mogelijke rijbeleving door betaalbaarheid, hoge kwaliteit en accesoires. Maar dat vonden ze niet genoeg dus kwamen ze met een geheel nieuwe manier om jouw rijplezier verder te vergroten.

Neem een kop koffie terwijl je fiets wordt nagekeken!​

Het Selle Royal-busje reist door heel Europa om op locatie fietsers te ontmoeten en hun verhalen aan te horen, alles onder het genot van een kop koffie, een fietsinspectie en een vriendelijke lach van het team.

Iedere fietser is welkom om deze ervaring te komen delen, ongeacht je type fiets.

Kom langs, je vindt ze via de online belevenissen en ontdek waar ze allemaal te vinden zullen zijn.

#selleroyalontheroad