SP Connect SP Connect
Exclusief

Over SP connect

De smartphone is inmiddels een vaste accessoire geworden, ook voor op de fiets. Denk aan navigatie, camera, ritregistratie en bereikbaarheid. Daar sluit SP Connect op aan met de diverse bevestigingssystemen voor op de fiets. Een systeem dat even mooi als simpel en goed is. Zo heb je altijd je smartphone mee, om alle mooie momenten vast te leggen. Maar ook een zadeltasje, verlichting of een action camera. Overzichtelijk, stevig en binnen handbereik. Met echt maar 1 handbeweging! En met de smartphonecover spring je zelfs met regenachtig weer op de fiets.

 

SP Connect is van Duitse afkomst. Precisie en kwaliteit staan dus hoog in het vaandel. Om dit te garanderen, produceert SP Connect alleen in eigen fabrieken, gevestigd in o.a. China, Slowakije en Duitsland. SP Connect heeft ook een achtergrond in automobiliteitsindustrie en daar plukken we ook op de fiets nu de vruchten van.

 

SP Connect is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

SP Connect in jouw winkel?

SP Connect in jouw winkel?

Bestel via Accentry

Verbinding maken met...

 

 

Wat zijn je opties?

SP Connect heeft overal aan gedacht. Zo kun je kiezen uit handige bevestigingssystemen die je direct op je telefoon plakt, of je kunt kiezen voor een hoesje. Hier zit dan het bevestigingssysteem in gemonteerd. Daarnaast heb je nog handige covers die ervoor zorgen dat je, ondanks het regenachtige weer wat veel voorkomt in Nederland, toch op de fiets kunt springen met je telefoon op het stuur. Benieuwd naar het assortiment? Kijk snel op accentry.nl!

 

Waarom ontwikkeld?

De producten van SP Connect zijn speciaal ontwikkeld om sport en elektronica samen te brengen zodat de fietser optimaal gebruik kan maken van de smartphone. Voor het bijhouden van je Personal Record tot aan het navigeren in vreemde steden, SP Connect zorgt ervoor dat de fietser het meeste uit de Smartphone kan halen. Ook zijn de SP Connect producten perfect te combineren met action camera’s. Handig en veilig.  

 

Fabriek

SP Connect is van Duitse afkomst en het is alom bekend dat Duitsers geen grapjes maken. Dit geldt zeer zeker zodra het gaat om het productieproces. Precisie en kwaliteit staan dus hoog in het vaandel. Om dit te garanderen, produceert SP Connect alleen in eigen fabrieken, gevestigd in onder andere China, Slowakije en Duitsland. Deze fabrieken zijn geoptimaliseerd en dit is mede dankzij de expertise van de Duitse kant. SP Connect heeft ook een achtergrond in automobiliteitsindustrie en daar plukken ze nu graag de vruchten van.

 

Bereik

Momenteel zijn de producten van SP Connect in meer dan 70 landen verkrijgbaar!