SP Connect SP Connect
Exclusief

Over SP connect

De smartphone is inmiddels een vaste accessoire geworden, ook voor op de fiets. Denk aan het gebruik voor navigatie, camera, ritregistratie en bereikbaarheid. Daar sluit SP Connect op aan met de diverse bevestigingssystemen voor op de fiets. Een systeem dat even mooi als simpel en goed is. Zo heb je altijd je smartphone mee tijdens je rit en je handen vrij, om alle mooie momenten vast te leggen. Maar ook een zadeltasje, verlichting of een action camera zijn te bevestigen aan de handige houders van SP Connect. Overzichtelijk, stevig en binnen handbereik. En met de smartphonecover spring je zelfs met regenachtig weer op de fiets.

 

SP Connect is van Duitse afkomst. Precisie en kwaliteit staan dus hoog in het vaandel. Om dit te garanderen, produceert SP Connect alleen in eigen fabrieken, gevestigd in o.a. China, Slowakije en Duitsland. SP Connect heeft ook een achtergrond in automobiliteitsindustrie en daar plukken we ook op de fiets nu de vruchten van.

 

SP Connect is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

SP Connect in jouw winkel?

SP Connect in jouw winkel?

Bestel via Accentry

Verbinding maken met...

 

Wat zijn je opties?

SP Connect heeft overal aan gedacht. Zo kun je kiezen uit handige bevestigingssystemen die je direct op je telefoon plakt, of je kunt kiezen voor een hoesje met intern bevestigingssysteem. Ook zijn er handige weersbestendige covers verkrijgbaar.

 

SPC+

Met de introductie van SPC+ heeft SP Connect de collectie een geweldige upgrade gegeven. Het nieuwe SPC+ systeem biedt een aantal grote voordelen ten op zichte van de standaard SPC bevestiging:

  • Dunnere, lichtere en sterkere telefoonhoesjes
  • MagSafe Compatible, om de telefoon draadloos op te kunnen laden
  • Snelle magnetische plaatsing op de SPC+ mount
  • Gebruik van alle ingangen en knoppen.

 

Bereik

Momenteel zijn de producten van SP Connect in meer dan 70 landen verkrijgbaar!