Tracefy GPS-Tracker Tracefy GPS-Tracker

Over Tracefy

Tracefy is marktleider in GPS-oplossingen voor het beheren van kleine (elektrische) voertuigen. Een onzichtbaar weggewerkte GPS-tracker biedt de eigenaar van e-bikes, e-scooters en andere (e-)mobility voertuigen dé oplossing tegen fietsendiefstal!

 

Tracefy is een techbedrijf dat al bijna 10 jaar is gespecialiseerd in fietsbeveiliging. Het bedrijf heeft als missie een stevige vuist te maken tegen fietsdiefstal. Het biedt als enige in Europa een complete en duurzame GPS-oplossing. De dienstverlening voorziet niet alleen in een supersterke fiets-GPS-tracker maar omvat ook een app waarmee je als fietser altijd zicht hebt op de locatie van je fiets. En is hij er toch vandoor? Dan kun je rekenen op ondersteuning van een gespecialiseerde opsporingsdienst die regelt dat hij weer bij je terugkomt. Hiervoor werkt Tracefy samen met een aantal partners en eigen bike hunters. Daarnaast krijg je als fietsbezitter korting op je fietsverzekering van Kingpolis, ENRA en de ANWB als de fiets is voorzien van de Tracefy fietsbeveiliging.

Ontdek de mogelijkheden

 

 ✓  Beveiligd tegen diefstal

Je fiets wordt gemakkelijk teruggevonden bij diefstal.

 

 ✓  Gereden fietsroutes terugzien

Je kunt je gereden fietsroutes en afstanden terugzien.

 

 ✓  GPS locatie van je fiets

Je kunt je fiets gemakkelijk terugvinden als je niet meer weet waar je hem neergezet hebt.

 

 ✓  Onderhoudsbeurt melding

Je krijgt een melding als het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

 

 ✓  Korting op je verzekering

Veel verzekeraars geven flinke korting op een allriskverzekering als de Tracefy-tracker is ingebouwd.

Tracefy: Keep Your Bike Close

 

 

Hoe werkt Tracefy GPS protectie?

  1. De Tracefy GPS tracker kan alleen worden geïnstalleerd door erkende dealers. Tracefy ziet er op toe dat de GPS tracker altijd op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Daarom moet dit altijd bij een erkende fietsenwinkel worden gedaan. Het product wordt daarom niet rechstreeks aan de consument geleverd, maar is alleen door dealers te bestellen via Accentry.
    De GPS tracker wordt onzichtbaar in de fiets ingebouwd en aangesloten op de power supply van de E-bike. Doordat de GPS tracker continu stroom krijgt is er ook altijd een real-time locatie beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om bijna alle gestolen fietsen terug te vinden. 
  2. Ga naar de App store of Google play store en download de “Tracefy” app.
  3. Registreer je fiets via het framenummer, kies het gewenste abonnement en betaal via de app.

 

Tracefy GPS Tracker

Bekijk hier het filmpje en ontdek de Tracefy GPS Tracker.

Tracefy GPS Tracker