Tubus Tubus
Exclusief

Over Tubus

Al meer dan 20 jaar bouwt Tubus fietsendragers gemaakt van hoogwaardig stalen buizen. De bagagedragers passen uitstekend bij hoogwaardige toer- en reisfietsen. De meest bekende fietsfabrikanten hebben hun topmodellen uitgerust met dragers van Tubus. De dragers van Tubus hebben een hoog laadvermogen maar zijn van zichzelf zeer licht en betrouwbaar. Tubus ontwikkelt en vervaardigt de bagagedragers volgens hun eigen filosofie: Duurzame en kwalitatief hoogstaande producten in combinatie met een prachtig design.

 

Tubus-bagagedragers worden met de hand gemaakt en ondergaan uitgebreide testprocedures voordat ze worden vrijgegeven voor serieproductie. Tubus ontwikkelt tevens dragers voor fabrikanten van e-bikes en speciale wielen.

 

Het merk Racktime is onderdeel van Tubus en heeft geavanceerde en bekroonde systeemoplossingen. Bekijk Racktime 

 

Tubus is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

Populaire artikelen

Tubus Grand Tour

Dankzij het smalle maar functionele laadoppervlak is de drager erg compact en sterk. De Grand tour heeft een draagvermogen van 26 kg.

Tubus Classic

De klassieker van Tubus. Een lichtgewicht bagagedrager voor de moderne fietser. De Classic heeft een draaggewicht tot 18 kg.

Tubus Disco

Speciaal ontworpen voor fietsen met schijfremmen. De drager is eenvoudig te monteren met behulp van de snelspanner en heeft een draagvermogen tot 20 kg