Exclusief

Over Urban Iki

Hip en betaalbaar, dat is Urban Iki! Een merk van de Japanse marktleider in kinderfietszitjes OGK. 

 

Urban Iki van OGK is ontstaan vanuit een vurige wens van de familie Kimura om buiten Japan met hun bedrijf OGK een nieuw tijdperk in te stappen. OGK werd meer dan 80 jaar geleden opgericht in Japan en heeft zijn strepen daar verdiend als marktleider in fietsaccessoires en kinderfietszitjes.

 

In hun reis verkende de familie Kimura de wereld en vond inspiratie in de Europese landen waar fietsen net zo gewoon is als in groot fietsland Japan. Met een ondernemende spirit, een open blik en het sterke geloof dat er een nieuw verhaal te vertellen is, kwam Urban Iki tot leven.

 

Het samenbrengen van een goed ontwerp, hoge kwaliteit, gegarandeerde veiligheid, slimme technologie, én dat alles tegen een betaalbare prijs. Een uitstekende aanvulling op jouw assortiment.

 

Urban Iki is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

Handleidingen en tutorials

Gebruikersinstructie voorzitje

In deze instructievideo wordt stap voor stap uitgelegd hoe je jouw Urban Iki voorzitje kan monteren aan je fiets, zodat je snel en zonder zorgden de fiets op kan.

Gebruikersinstructie voorzitje

Gebruikersinstructie achterzitje

In deze instructievideo wordt stap voor stap uitgelegd hoe je jouw Urban Iki achterzitje kan monteren aan je fiets, zodat je snel en zonder zorgen de fiets op kan.

Gebruikersinstructie achterzitje