Exclusief

Hip en betaalbaar, dat is Urban Iki

Hip en betaalbaar, dat is Urban Iki! Een nieuw merk van de Japanse marktleider in kinderfietszitjes OGK. Met een andere aanpak stappen zij de Benelux markt in. Urban Iki is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

Om dit te bewerkstelligen, werd drie jaar geleden een Nederlandse vestiging van OGK opgezet. Ervaren kenners van de fietsmarkt en de consument werken hier aan de basis van Urban Iki. Samen met Nederlandse ontwerpers kwamen invloeden van Dutch Design en esthetische waarden uit Japan terug in het ontwerp. De merknaam Urban Iki verwijst hiernaar. Het resultaat is een stijlvol vormgegeven fietsstoeltje met elegante belijning en verfijning in elk detail. Niets is standaard aan Urban Iki. Zo siert een Japans waaierpatroon de buitenkant van het stoeltje en is het gordelmateriaal niet standaard zwart, maar uitgevoerd in een blend van grijstinten. De paddings en zitting zijn voorzien van comfortabel rubber. De Urban Iki kinderstoeltjes zijn verkrijgbaar in vier unieke kleuren. Bincho Black, Aotake Mint Bleu, Sakura Pink en Shinju White. Deze stijlvolle kleuren weerspiegelen  het Nederlandse design met een Japans tintje.

 

Missie van Urban Iki

De missie van Urban Iki is om alles aan te bieden wat jonge ouders nodig hebben die gaan fietsen met kleine kinderen. Dutch design, slim doordacht in elk detail en betaalbaar met een goede marge. Omdat kwaliteit één van de belangrijkste argumenten is in het aankoopbesluit van jonge ouders, is hier ook extra aandacht aan besteed. Zo is er kritisch gekeken naar de kwaliteit van de materialen, de functionaliteit en gebruiksgemak.

 

Zo kan het bedienen van verstelbare onderdelen zonder gereedschap en met één hand. Hierdoor is de andere hand vrij om de fiets goed vast te houden. Montage van het fietsstoeltje is eenvoudig en de veilige 5-puntsgordel heeft een eigen ontwerp sluiting met extra bedieningsgemak.

 

Een uitstekende aanvulling op jouw assortiment. Vraag Juncker Bike Parts naar de Urban Iki kinderfietsstoel of bekijk de collectie in het onlinebestelsysteem Accentry.

Populaire producten van Urban Iki

urban iki front seat
Urban Iki front seat

De kleintjes zitten op de eerste rang met deze Urban Iki Front seat. Door de hoge positie zien zij alles op de weg.

urban iki rear seat
Urban Iki rear seat

Een echte opvaller is dit achterzitje dankzij het prachtige design van dit zitje. 

urban iki windscherm
Windscherm van Urban Iki

Je vraagt je af waarom niemand hier eerder aan gedacht heeft, een windscherm met een grijstint. Zo is het kindje beschermt tegen het felle licht, net zoals de ouders die een zonnebril op hebben. 

Urban Iki

urban iki german design award

Urban Iki neemt German Design Award in ontvangst in Frankfurt en wint ook een IF Design Award 2019

lees meer
velovak standvs2

Juncker Bike Parts op Vélovak

lees meer
Header urban Iki mailing

Urban Iki breidt montage mogelijkheden uit!

lees meer

Urban Iki op de Negenmaandenbeurs

Dit jaar stond Urban Iki voor het eerst op de Negenmaandenbeurs in de Rai Amsterdam. Benieuwd hoe het publiek reageerde op deze leuke fietsstoeltjes? Bekijk de eerste impressie hier:

Urban Iki op de Negenmaandenbeurs

Handleidingen en tutorials

Video tutorials

Gebruikersinstructie voorzitje

In deze instructievideo wordt stap voor stap uitgelegd hoe je jouw Urban Iki voorzitje kan monteren aan je fiets, zodat je snel en zonder zorgden de fiets op kan.

Gebruikersinstructie voorzitje

Gebruikersinstructie achterzitje

In deze instructievideo wordt stap voor stap uitgelegd hoe je jouw Urban Iki achterzitje kan monteren aan je fiets, zodat je snel en zonder zorgen de fiets op kan.

Gebruikersinstructie achterzitje