USWE USWE
Exclusief

NO DANCING MONKEY

De mensen achter USWE groeiden op met fietsen op het Zweedse platteland. Op zoek naar het ruigste terrein en zover mogelijk van begaande paden. Ze propten hun rugzakjes zo vol mogelijk met proviand voor de hele dag maar de rugzakken voldeden niet. Uit frustratie kochten ze een oude naaimachine en maakten hun eerste eigen prototypes. Zonder ervaring en met genoeg eisen. Duizenden testuren later is de rest geschiedenis.

 

USWE maakt geen backpacks maar action packs: rugzakken die de zwaarste uitdagingen aan kunnen, zonder dat je voelt dat je hem om hebt. Ze gaan er van uit dat je een rugzak niet draagt maar aantrekt. Stabiel op je rug en toch alles mee voor een actieve topdag. De rugzakken hebben allemaal het prijswinnende, 4-punts draagsysteem, gemaakt om 100% stuitervrij te zijn. En zo was de term ‘No Dancing Monkey’ geboren, het gevoel dat er een losgeslagen aap wild aan het pogodansen was op je rug, is weg. Het is meer de dwingende maar comfortabele omhelzing van een octopus. De unieke vorm en de ingebouwde vering zorgen er voor dat de rugzak nauw sluit maar toch de ademhaling niet in de weg zit en genoeg bewegingsvrijheid geeft.

 

En zo spreek je USWE uit: [joe – swie]

 

Vertical10plus_XS4
100% stuitervrij

Dit systeem omarmt je als een octopus. Raak ook die wild dansende aap op je rug kwijt met de stuitervrije action packs van USWE.

bounce-free3
Gepatenteerde gordel

De 4-punts gordel zit comfortabel vanwege de doordachte schouder- en borstbanden die elastisch zijn waardoor je ademhaling en bewegingsvrijheid gewaarborgd blijven. Het is de basis voor alle modellen.

Ook voor trail- of ultralopers

Ook voor trail- of ultralopers

Lees meer