XLC Love Cycling XLC Love Cycling
Exclusief

LOVE CYCLING

Fietsen is niet alleen een sport, het is een manier van denken. XLC is niet alleen een merk, het is een levensstijl. Op bijna elk fietsgebied heeft XLC alles wat je nodig hebt om sportief, veilig en zorgeloos op je fiets te kunnen fietsen. Het productassortiment wordt voortdurend uitgebreid met innovatieve en hoogwaardige producten. 

De producten worden uitvoerig onderzocht, worden gecertificeerd volgens internationaal geldende normen en er wordt altijd gestreefd naar goede prijs-kwaliteitsverhouding. 

 

Plezier en prestatie zijn de belangrijkste prioriteiten voor XLC. Of je nou op avontuur gaat in het bos met je mountainbike of gewoon een fietstocht maakt met de kinderen door het park. Door de diversiteit van het assortiment in fietsonderdelen en accessoires is er voor ieder wat wils. XLC richt zich op de wensen en behoeften van de gehele fietsgemeenschap wereldwijd!

 

XLC is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

 

 

Handleiding en tutorials

Downloads

Tutorials

Hoe monteer je de derde wielgoot?

Deze uitbreiding voor een derde fiets is geschikt voor alle XLC Azura fietsdragers. De fietsset is uitgebreid getest en heeft een stevige bevestiging. De uitbreiding is ook nog eens eenvoudig te monteren en te demonteren.

 

LET OP

de maximale belasting van de XLC Azura dragers blijft na montage van deze accessoire maximaal 60 kg. Let ook op dat de maximale kogeldruk van de auto niet wordt overschreden. De uitbreiding wordt geleverd met klem om de derde fiets te fixeren. De klem word geplaatst tussen de bovenbuis van de 2e en 3e fiets.

Hoe monteer je de derde wielgoot?

Video XLC Azura fietsendrager

Fietsen geeft je energie en een gevoel van vrijheid. Graag versterken wij dit unieke gevoel door het bieden van goed verkrijgbare, degelijke én betaalbare fietsendragers. Veiligheid staat bovenaan, daarom zijn de XLC Azura Easy en de XLC Azura XTra fietsendragers getest door TÜV; een onafhankelijke partij die producten beoordeelt op veiligheid en kwaliteit. De XLC Azura Easy en Xtra fietsendragers hebben de test glansrijk doorstaan en de TÜV certificering ontvangen.

Video XLC Azura fietsendrager