XLC Love Cycling
Exclusief

XLC, love cycling!

Misschien is het je al opgevallen: XLC is een nieuwe weg ingeslagen. En wat voor een weg! Met een uitbreiding van bijna duizend(!) producten telt het totale assortiment nu welgeteld 2224 artikelen. En XLC is nog lang niet klaar. In de komende tijd zullen er nog tal van artikelen worden toegevoegd aan het assortiment. Hiermee kun je nu voor ieder fietsprobleem een XLC oplossing bieden.

Om de nieuwe global weg te benadrukken heeft XLC gekozen voor één gezamenlijke uitstraling. Het is misschien even wennen voor de doorgewinterde XLC dealer, maar geloof ons: de nieuwe uitstraling van XLC zal zich nog beter presenteren in jouw winkel.

 

XLC is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

Push it to the limit!

Een nieuwe versie van de Azura vraagt natuurlijk om een ultieme test. En waar kun je nou beter een test uitvoeren om de meest extreme situaties na te bootsen? Juist: het TT circuit van Assen!

Twee coureurs hebben de XLC Azura tot het uiterste gedwongen. Het resultaat? De Azura is geslaagd met vlag en wimpel!

 

Ondanks dat de fietsendragers het TÜV keurmerk hebben ontvangen, wilden wij nog een stapje verder gaan. Op 6 juni hadden we het TT circuit volledig voor ons zelf en konden we de meest uitdagende manoeuvres uithalen: hoge snelheden in de chicane, remtesten en slaloms etc.  Maar eerlijk is...

Push it to the limit!

Nieuw! XLC fietstassen

 

XLC is constant bezig om haar assortiment te optimaliseren en in te spelen op de behoefte van de fietser. Bij de inmiddels ruim 2000 artikelen zijn nu de XLC fietstassen toegevoegd.

En met de brede collectie aan tassen is er een XLC tas voor iedere fietser. Van dubbele commuter tas tot enkele shopper tas.  

 

De tassen van XLC zijn gemaakt van ijzersterk kunststof dat tegen een stootje kan. Daarnaast zijn ze ook nog eens allemaal waterdicht.

XLC

Laden...
Logo 2015RMKF_payoff

XLC trotse sponsor van Ronald McDonald Kinderfonds

lees meer
XLC 3 nation cup

XLC hoofdsponsor 3 Nation Cup

lees meer
Bekijk de nieuwe XLC website

Bekijk de nieuwe XLC website

XLC website
Vind hier jouw dichtstbijzijnde XLC dealer
Selecteer land: Zoeken
Sluit venster

Handleiding en tutorials

Downloads

Tutorials

Hoe monteer je de derde wielgoot?

Deze uitbreiding voor een derde fiets is geschikt voor alle XLC Azura fietsdragers. De fietsset is uitgebreid getest en heeft een stevige bevestiging. De uitbreiding is ook nog eens eenvoudig te monteren en te demonteren.

 

LET OP

de maximale belasting van de XLC Azura dragers blijft na montage van deze accessoire maximaal 60 kg. Let ook op dat de maximale kogeldruk van de auto niet wordt overschreden. De uitbreiding wordt geleverd met klem om de derde fiets te fixeren. De klem word geplaatst tussen de bovenbuis van de 2e en 3e fiets.

Hoe monteer je de derde wielgoot?

Bekijk hier hoe de XLC Azura fietsdrager werkt!

Fietsen geeft je energie en een gevoel van vrijheid. Graag versterken wij dit unieke gevoel door het bieden van goed verkrijgbare, degelijke én betaalbare fietsendragers. Veiligheid staat bovenaan, daarom zijn de XLC Azura Easy en de XLC Azura XTra fietsendragers getest door TÜV; een onafhankelijke partij die producten beoordeelt op veiligheid en kwaliteit. De XLC Azura Easy en Xtra fietsendragers hebben de test glansrijk doorstaan en de TÜV certificering ontvangen.

Bekijk hier hoe de XLC Azura fietsdrager werkt!