Exclusief

XLC, love cycling!

XLC loves cycling, fietsen geeft namelijk energie en een gevoel van vrijheid. XLC wil dit unieke fietsgevoel versterken door het bieden van goed verkrijgbare, degelijke én betaalbare onderdelen & accessoires voor elke fiets.

 

Door het complete assortiment van XLC is het merk niet meer weg te denken in de fietsenwinkel. Voor elk probleem met jouw fiets heeft XLC de oplossing. En dat niet alleen, we maken fietsen ook graag nog leuker! Met leuke accessoires van XLC zit je prettig en praktisch op de fiets. Van binnenband tot fietsendrager, XLC heeft het allemaal!

Populaire producten van XLC

Fietskar XLC Duo²

De XLC Duo fietskar is, zoals de naam al doet vermoeden, geschikt voor twee kinderen. Dankzij de meegeleverde kit is deze kar gemakkelijk om te bouwen tot een buggy. 

De fietsendrager van XLC

Kantelbaar, inklapbaar en compact. De XLC Azura Xtra Led is een praktische fietsendrager en zorgt ervoor dat je gemakkelijk op pad gaat met de fiets(en). 

Nieuws

Verruimde besteltijden bij Juncker Bike Parts

lees meer

Juncker Bike Parts biedt dropshipment aan!

lees meer

Nuvinci training

lees meer

Bekijk de XLC catalogus van 2018

Bekijk de XLC catalogus
Vind hier jouw dichtstbijzijnde XLC dealer
Selecteer land: Zoeken
Sluit venster

Handleiding en tutorials

Downloads

Tutorials

Hoe monteer je de derde wielgoot?

Deze uitbreiding voor een derde fiets is geschikt voor alle XLC Azura fietsdragers. De fietsset is uitgebreid getest en heeft een stevige bevestiging. De uitbreiding is ook nog eens eenvoudig te monteren en te demonteren.

 

LET OP

de maximale belasting van de XLC Azura dragers blijft na montage van deze accessoire maximaal 60 kg. Let ook op dat de maximale kogeldruk van de auto niet wordt overschreden. De uitbreiding wordt geleverd met klem om de derde fiets te fixeren. De klem word geplaatst tussen de bovenbuis van de 2e en 3e fiets.

Bekijk hier hoe de XLC Azura fietsdrager werkt!

Fietsen geeft je energie en een gevoel van vrijheid. Graag versterken wij dit unieke gevoel door het bieden van goed verkrijgbare, degelijke én betaalbare fietsendragers. Veiligheid staat bovenaan, daarom zijn de XLC Azura Easy en de XLC Azura XTra fietsendragers getest door TÜV; een onafhankelijke partij die producten beoordeelt op veiligheid en kwaliteit. De XLC Azura Easy en Xtra fietsendragers hebben de test glansrijk doorstaan en de TÜV certificering ontvangen.