Exclusief

Complete wielsets, sturen en zadelpennen

Zipp staat bekend om haar super snelle wielen en is voor de allersnelsten in de wielersport. Zipp onderdelen hebben superieure kwaliteit en zijn gemaakt voor ultieme prestaties.

Zipp helpt fietsers het beste uit zichzelf te halen door het vervaardigen van kwalitatief hoge fietsonderdelen. Bij de productie van onder andere de vele Zipp wielen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen. Ook is er veel aandacht voor details. Zipp is natuurlijk het bekendst van de herkenbare carbon wielen. De Zipp 404 wielset is bij veel profs enorm geliefd en wordt dan ook veel gebruikt. Voor de tijdrijders en triatleten zijn met name de Zipp 808 wielen erg geschikt. Wat alle wielsets van Zipp gemeen hebben is de enorm goede aerodynamica. Zipp heeft het golfbalmotief op al haar hoge velgen toegepast. Dit staat gelijk aan enorme tijdwinst. Naast de fietswielen heeft FuturumShop ook racesturen en zadelpennen in het assortiment opgenomen.

Populaire producten van Zipp

Zipp 808 firecrest

Zipp heeft een behoorlijke collectie met uitzonderlijke wielen. De 808 Firecrest is zo'n wiel en is verkrijgbaar in het online bestelsysteem van Juncker Bike Parts. 

Zipp NSW 454

Ook de NSW 454 is een erg bekend en populair product van Zipp. Bekijk het artikel in het online bestelsysteem van Juncker Bike Parts!

Vind jouw dichtsbijzijnde Zipp dealer
Selecteer land: Zoeken
Sluit venster

Nieuws

Juncker-actie levert 125 fietsen op!

lees meer

11 december: SRAM training icm ZIPP en Quarq

lees meer

After movie Accell Première 2018

lees meer

Lesje geschiedenis Zipp

Het gerucht gaat dat een Formule 1-coureur graag fietste en op een dag aankwam met het nieuwste disc wiel uit Frankrijk. De oprichter Sargent zag dit stuk techniek en dacht, dit kan ik beter! Met de hulp van de technologie van Nomex® honingraat (dit wordt toegepast  bij het fabriceren van een racewagen om deze licht en sterk te maken), creëerde hij een 19mm breed disc wiel dat 1400 gram woog – wat minder dan de helft van het gewicht is van het Franse disc-wiel. Sindsdien staat Zipp bekend om haar techniek en gewicht.

Sargent maakte uiteindelijk twaalf disc-wielen en struinde de Interbike beurs af op zoek naar afnemers. In 1990 had hij het wiel geraffineerd, en bracht het gewicht terug naar ongeveer 1150 gram dankzij een nieuwe naaf. De oprichter van Zipp nam ook de ongebruikelijke stap om te gaan testen in de windtunnel. Door zijn achtergrond in motorsport,  was dit voor hem wel een logische stap. Zipp is dan ook het eerste bedrijf die de data van de luchtweerstand gebruikt tijdens het ontwikkelen van het product.

Vraag de dealer naar Zipp  wielsets, sturen en zadelpennen.

Ook interessant