xlc fiets2

De XLC-ambassador bike!

XLC heeft een wel heel speciale fiets ontwikkeld om nog meer aandacht voor het merk te vragen: de XLC ambassador bike. 

 

Om de bekendheid van het merk zowel extern als binnen de organisatie te vergroten, werd het "XLC Internal Ambassador Program" gecreëerd.

Met een speciaal voor het programma ontworpen en geproduceerd XLC-frame is een racefiets ontwikkeld die, op enkele uitzonderingen na, volledig is uitgerust met XLC-onderdelen. Het high-end carbon frame is ook uitgerust met de nieuwe XLC Carbon wielset WS-C50. De XLC-cockpit is ook voorzien van het nieuwe carbonstuur HB-K01, dat dit najaar verkrijgbaar zal zijn. Dit aerostuur, ontwikkeld in samenwerking met het BEAT Cycling Club Team, biedt niet alleen een uitstekende stijfheid, maar heeft ook een interne kabelgeleiding.

 

De serie van deze ultralichte racefiets, gelimiteerd tot 25 stuks, wordt overgedragen aan merkambassadeurs van ons bedrijf. De Europese XLC-distributiebedrijven van de Accell Group for Parts & Accessories - Wiener Bike Parts, Comet, Raleigh UK, Juncker Bike Parts, Cycle Service Nordic - konden elk twee gepassioneerde wielrenners uit hun personeel selecteren en deze benoemen tot XLC Ambassadors. De rijders ontvangen deze fiets met een certificaat van echtheid voor twee jaar voor trainings-ritten en races. Voor Juncker Bike Parts zijn Stan Driessen (Verkoop Binnendienst en fervent fietser) en Nicolas Auverdin (Medewerker dealersupport België en fervent triatleet) de gelukkigen! De uitreiking van de fiets aan Nicolas vond plaats op 16 september. 

 

 

Op sociale media kun je de fiets volgen met de hashtag #xlcambassadorbike en zien waar de merkambassadeurs erop rijden.

XLC Brand Manager Anton Nijhuis legt uit: "Deze fiets hebben we ontwikkeld om ambassadeurs en volgers te inspireren; nieuwe omgevingen, avonturen en uitdagingen. De fiets is een prachtig gebaar vanuit XLC, het is nu aan de ambassadeurs om kilometers te gaan maken en ons te verrassen met hun fietsroutes!"

Ook interessant

header-mailing-JBP_DRG_BesteOenA_2021_720x480

Juncker opnieuw als beste gewaardeerd bij Dynamo Retail Event

lees meer
_DSC5501

Het ontstaan van een sterk merk: XLC

lees meer
nieuw nummer

Nieuw telefoonnummer Juncker Bike Parts

lees meer
DTSwiss_ARC_header

Wat te doen bij lange levertijden?

lees meer
DeOnlineFietsenmaker_header_1

De online fietsenmaker

lees meer
IMG_9433-(002)

Wilco Schneiders nieuwe Head of Sales & Services Juncker Bike Parts

lees meer
cyclists-601591

Winnaar Juncker Tour Poule

lees meer
ST-hero-RivaleNew-2560x1118-1

Juncker Bike Parts start met MET Helmen

lees meer
XLC 3 nations cup 8_header_MB

XLC is trotse hoofdsponsor van de 3 Nations Cup

lees meer