xlc fiets2

De XLC-ambassador bike!

XLC heeft een wel heel speciale fiets ontwikkeld om nog meer aandacht voor het merk te vragen: de XLC ambassador bike. 

 

Om de bekendheid van het merk zowel extern als binnen de organisatie te vergroten, werd het "XLC Internal Ambassador Program" gecreëerd.

Met een speciaal voor het programma ontworpen en geproduceerd XLC-frame is een racefiets ontwikkeld die, op enkele uitzonderingen na, volledig is uitgerust met XLC-onderdelen. Het high-end carbon frame is ook uitgerust met de nieuwe XLC Carbon wielset WS-C50. De XLC-cockpit is ook voorzien van het nieuwe carbonstuur HB-K01, dat dit najaar verkrijgbaar zal zijn. Dit aerostuur, ontwikkeld in samenwerking met het BEAT Cycling Club Team, biedt niet alleen een uitstekende stijfheid, maar heeft ook een interne kabelgeleiding.

 

De serie van deze ultralichte racefiets, gelimiteerd tot 25 stuks, wordt overgedragen aan merkambassadeurs van ons bedrijf. De Europese XLC-distributiebedrijven van de Accell Group for Parts & Accessories - Wiener Bike Parts, Comet, Raleigh UK, Juncker Bike Parts, Cycle Service Nordic - konden elk twee gepassioneerde wielrenners uit hun personeel selecteren en deze benoemen tot XLC Ambassadors. De rijders ontvangen deze fiets met een certificaat van echtheid voor twee jaar voor trainings-ritten en races. Voor Juncker Bike Parts zijn Stan Driessen (Verkoop Binnendienst en fervent fietser) en Nicolas Auverdin (Medewerker dealersupport België en fervent triatleet) de gelukkigen! De uitreiking van de fiets aan Nicolas vond plaats op 16 september. 

 

 

Op sociale media kun je de fiets volgen met de hashtag #xlcambassadorbike en zien waar de merkambassadeurs erop rijden.

XLC Brand Manager Anton Nijhuis legt uit: "Deze fiets hebben we ontwikkeld om ambassadeurs en volgers te inspireren; nieuwe omgevingen, avonturen en uitdagingen. De fiets is een prachtig gebaar vanuit XLC, het is nu aan de ambassadeurs om kilometers te gaan maken en ons te verrassen met hun fietsroutes!"

Ook interessant

20201012_Accell_SamenOpKoers_2020_Fietser_0031

Accell dealershow 2020

lees meer
DTSwiss_Keyvisual_ARC_Mediakit_338x190mm_16zu9

DT Swiss introduceert nieuwe ARC-wielsets

lees meer
DjinnDecadeofSuper

The Decade of Super: vijf karkassen die alles veranderen

lees meer
Z_DeathValley_200220_JG_85A_JG_8602_H

Zipp Vuka Bull is de basis voor een high-tech tijdritcockpit

lees meer
DTSwiss1501SplineOne_Carbonized

Get carbonized: DT Swiss 1501 Spline One en 1700

lees meer
xlc-test-sieger

XLC Azura getest door BildAuto (D)

lees meer
SM_20024_MY21Eagle_GXAllDay_CW_53_H

SRAM MTB XX1 Eagle

lees meer
SM_20024_MY21Eagle_GXAllDay_CW_53_H

Introductie SRAM MTB groep

lees meer