Roel-Stage-4-Andalucia-Mid-Res-768x510

Deze items sponsort Juncker Bike Parts aan Mountainbiketeam.com

Welke onderdelen en accessoires, gesponsord door Juncker Bike Parts, vind je terug bij Mountainbiketeam.com?

 

 

XLC RaceBy accessoires

Ben je al een ambitieuze renner of heb je die ambitie? Als je op zoek bent naar robuuste onderdelen die ultralicht zijn dan biedt de RaceBy productlijn van XLC de oplossing! Met de RaceBy-productlijn, biedt XLC je een  reeks hoogwaardige producten om je te helpen de beste prestaties te behalen.

 

 

DT SWISS XRC1200 Spline® 25

De XRC 1200 SPLINE 25 heeft een tubeless ready-velg en is de perfecte wielset voor de 'agrieve' rijder. De slanke, CNC naven zijn superlicht, terwijl de 25 mm hoge velg de stijfheid heeft die nodig is voor efficiënt rijden en om nauwkeurige een lijn vast te houden. 

 

SRAM Eagle XX1

De nieuwe SRAM XX1 Eagle Type 2.1 Achterderailleur is specifiek ontworpen voor de splinternieuwe 1x12 MTB groep en zorgt voor ongelooflijk snelle en betrouwbare schakelprestaties! De XX1 Eagle groep is de perfecte groep voor pro en amateur-racers die zeer hoge eisen stellen aan hun materiaal. Dankzij de nieuwste technologieën zorgt de XX1 derailleur voor zeer precieze, betrouwbare en snelle schakelprestaties. Het bereik is dankzij de 12-speed cassette met een kettingblad met 50 tanden enorm, zonder dat er geschakeld hoeft te worden aan de voorzijde!

 

 

 

Catlike Mixino

De Mixino is de eerste fietshelm van Catlike met “graphene nanofibers” in het skelet van de helm. Dankzij dit materiaal is het mogelijk de gaten groter te maken zonder de bescherming te verminderen. Dit zorgt ervoor dat de Mixino helm superlicht en extra ventilerend is.

 

Lake MX332

De MX332 is ontworpen voor het fietsers met hoog beentempo en veel kracht. De schoen heeft een voorgevormd voetbed met vervormbare carbon fiber hiel voor de perfecte pasvorm.

 

Crankbrothers Candy 7

De Crankbrothers Candy 7 pedalen zijn perfect om te gebruiken tijdens het mountainbiken of bij cyclocross. Deze trappers met een goede afdichting heben een stalen body en een aluminium trapper. De hoogwaardige lagers zorgen ervoor dat ze erg soepel draaien en ook erg stug zijn. 

 

 

Ook interessant

DTSwiss_Keyvisual_ARC_Mediakit_338x190mm_16zu9

DT Swiss introduceert nieuwe ARC-wielsets

lees meer
DjinnDecadeofSuper

The Decade of Super: vijf karkassen die alles veranderen

lees meer
Z_DeathValley_200220_JG_85A_JG_8602_H

Zipp Vuka Bull is de basis voor een high-tech tijdritcockpit

lees meer
DTSwiss1501SplineOne_Carbonized

Get carbonized: DT Swiss 1501 Spline One en 1700

lees meer
xlc-test-sieger

XLC Azura getest door BildAuto (D)

lees meer
SM_20024_MY21Eagle_GXAllDay_CW_53_H

SRAM MTB XX1 Eagle

lees meer
SM_20024_MY21Eagle_GXAllDay_CW_53_H

Introductie SRAM MTB groep

lees meer
SM_20024_MY21Eagle_GXAllDay_CW_53_H

SRAM MTB X01 Eagle

lees meer
SM_20024_MY21Eagle_GXAllDay_CW_53_H

SRAM MTB GX Eagle

lees meer