Roel-Stage-4-Andalucia-Mid-Res-768x510

Deze items sponsort Juncker Bike Parts aan Mountainbiketeam.com

Welke onderdelen en accessoires, gesponsord door Juncker Bike Parts, vind je terug bij Mountainbiketeam.com?

 

 

XLC RaceBy accessoires

Ben je al een ambitieuze renner of heb je die ambitie? Als je op zoek bent naar robuuste onderdelen die ultralicht zijn dan biedt de RaceBy productlijn van XLC de oplossing! Met de RaceBy-productlijn, biedt XLC je een  reeks hoogwaardige producten om je te helpen de beste prestaties te behalen.

 

 

DT SWISS XRC1200 Spline® 25

De XRC 1200 SPLINE 25 heeft een tubeless ready-velg en is de perfecte wielset voor de 'agrieve' rijder. De slanke, CNC naven zijn superlicht, terwijl de 25 mm hoge velg de stijfheid heeft die nodig is voor efficiënt rijden en om nauwkeurige een lijn vast te houden. 

 

SRAM Eagle XX1

De nieuwe SRAM XX1 Eagle Type 2.1 Achterderailleur is specifiek ontworpen voor de splinternieuwe 1x12 MTB groep en zorgt voor ongelooflijk snelle en betrouwbare schakelprestaties! De XX1 Eagle groep is de perfecte groep voor pro en amateur-racers die zeer hoge eisen stellen aan hun materiaal. Dankzij de nieuwste technologieën zorgt de XX1 derailleur voor zeer precieze, betrouwbare en snelle schakelprestaties. Het bereik is dankzij de 12-speed cassette met een kettingblad met 50 tanden enorm, zonder dat er geschakeld hoeft te worden aan de voorzijde!

 

 

 

Catlike Mixino

De Mixino is de eerste fietshelm van Catlike met “graphene nanofibers” in het skelet van de helm. Dankzij dit materiaal is het mogelijk de gaten groter te maken zonder de bescherming te verminderen. Dit zorgt ervoor dat de Mixino helm superlicht en extra ventilerend is.

 

Lake MX332

De MX332 is ontworpen voor het fietsers met hoog beentempo en veel kracht. De schoen heeft een voorgevormd voetbed met vervormbare carbon fiber hiel voor de perfecte pasvorm.

 

Crankbrothers Candy 7

De Crankbrothers Candy 7 pedalen zijn perfect om te gebruiken tijdens het mountainbiken of bij cyclocross. Deze trappers met een goede afdichting heben een stalen body en een aluminium trapper. De hoogwaardige lagers zorgen ervoor dat ze erg soepel draaien en ook erg stug zijn. 

 

 

Ook interessant

Saris_MP1

Juncker wint Fiets Innovatie Award met Saris MP1 Platform

lees meer
Saris_MP1

Saris Motion Platform 1 (MP1) genomineerd voor Fiets Innovatie Award

lees meer
kerst_JBP

Terugblik 2019

lees meer
20191119_BiglineUtrecht-Werkplaats_0022

Een kijkje in de grootste tweewielerwinkel van Nederland met een werkplaats van Juncker!

lees meer
DRG verkiezing

Juncker Bike Parts beste O&A leverancier 2019 voor DRG

lees meer
visual sportsbalm

Professional Muscle Care Sportsbalm nu verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts

lees meer
red dot award urban iki

Urban Iki wint Red Dot Design award met ‘aesthetic appeal to young parents’

lees meer
SCHWALBE (1)

Schwalbe start met recycling van binnenbanden in de Benelux

lees meer
WedgeDiamond

Telefoon op de fiets: Nieuwe wetgeving per 1 juli

lees meer