WBR uitreiking2

Juncker-actie levert 125 fietsen op!

Juncker bike Parts heeft de afgelopen periode geld ingezameld met de Back2school actie voor World Bicycle Relief. De vakhandel heeft geld gestort voor het goede doel en natuurlijk geeft Juncker Bike Parts een goed voorbeeld door zelf ook een behoorlijk bedrag te doneren.

 

Eén fiets zorgt voor vervoer voor zeven personen

Vandaag werd de cheque overgedragen aan het World Bicycle Relief in het bijzijn van COO Jeroen Snijders Blok, Marketing Manager Juncker Bike Parts Anton Nijhuis en Kristina Jasiunaite, Development Director World Bicycle Relief.

 

“De impact is vele malen groter dan je denkt”, aldus COO Jeroen Snijders Blok. Eén fiets zorgt er namelijk voor dat gemiddeld zeven personen, wonend op het Afrikaanse platteland, een enorm voordeel hebben bij het overbruggen van afstanden, die men anders zou moeten lopen. De ‘reistijd’ wordt verkort met een factor 3-4. Dit geldt voor het halen van water bij de waterput, het naar school gaan, voor het bezoeken van patiënten door verpleegsters, het vervoer van melk naar de centrale melktank inzamelplaats en nog vele andere dagelijkse activiteiten. 125 fietsen hebben dus invloed op bijna 1000 kinderen en volwassenen..

 

The Buffalo

Wat maakt de Buffalo Bicycle zo bijzonder? Deze fiets is specifiek ontwikkeld voor de ruwe natuurlijk omgeving in Afrika. De fietsen worden lokaal geassembleerd en voor elk project worden er ook fietsenmakers opgeleid. Dankzij de oerdegelijke uitvoering van de Buffalo fietsen, kunnen er gemakkelijk meerdere personen op één fiets. De Buffalo fietsen hebben een stevig stalen frame. Daarnaast heeft de bagagedrager een capaciteit van 100 kg.

 

World Bicycle Relief zet zich in om duurzame, hoogwaardige en goed ontworpen onderdelen te gebruiken. Dit verbetert de functionaliteit, betrouwbaarheid en de kracht van de fiets. Dankzij de stabiele en stevige Buffalo fietsen, kunnen er gemakkelijk meerdere personen op één fiets. De Buffalo Bicycles hebben een stevige stalen frame. Daarnaast heeft de bagagedrager een capaciteit van 100 kg. En zo houden we meer Buffalo-fietsen op de weg.

Ook interessant

Header_groot

De nieuwe fietsendrager van XLC; Almada Work-E

lees meer
_DSC1870-1570x450

Nieuwe XLC kids trailers; zo zien ze eruit!

lees meer
HeaderJuncker_wide

JUNCKER BIKE PARTS START 2022 VOORTVAREND

lees meer
Burley header

Nieuw in 2022: Burley trailers voor huisdieren

lees meer
DTSwiss_Hybrid_Utility_Keyvisual_1920x1080px

NIEUW! DT Swiss HU1900 Spline.

lees meer
XLC 3 nations cup 8_header

XLC ook in 2022 naamgever 3 Nations Cup Mountainbike!

lees meer
KlimaatneutraalVerstuurdVia_DHL_webshop_logo

Klimaatneutraal verstuurd via DHL Parcel

lees meer
header-mailing-JBP_DRG_BesteOenA_2021_720x480

Juncker opnieuw als beste gewaardeerd bij Dynamo Retail Event

lees meer
_DSC5501

Het ontstaan van een sterk merk: XLC

lees meer