0

Juncker Bike Parts doneert 1000 mondkapjes aan Ronald McDonald Huis Utrecht

Gisteren heeft Juncker Bike Parts 1.000 mondkapjes overhandigd aan het Ronald McDonald huis in Utrecht. De mondkapjes heeft Juncker ontvangen van Kenda, één van de merken die Juncker Bike Parts in haar assortiment heeft. In het Ronald McDonald Huis kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in het nabij gelegen Wilhelmina Kinderziekenhuis of het Prinses Maxima Centrum. Voor de ouders, vrijwilligers en medewerkers zijn de mondkapjes een uitkomst om zichzelf nog beter tegen het Corona-virus te beschermen. 

 

 

Karin Cramer, Assistent-Manager van het Ronald McDonald huis in Utrecht, was zeer verheugd met de mondkapjes: “Vrijwilligers en medewerkers die gebruik maken van bijvoorbeeld het openbaar vervoer kunnen we nu mondkapjes geven. Maar ook natuurlijk voor ouders die zich extra willen beschermen”.

 

Ook voor het Ronald Mc Donald huis heeft de Corona crisis een grote impact. Ze zijn genoodzaakt geweest om de helft van de beschikbare kamers te sluiten. “Inmiddels kunnen we vooruit kijken en langzaamaan de kamers weer openen. Maar de gezondheid van onze gasten, vrijwilligers en medewerkers staat bovenaan!”, aldus Cramer. Daarnaast hadden ze dit jaar niet de extra inkomsten die ieder jaar worden gegenereerd dankzij de Homeride en de Homerun. Deze werd door het Corona-virus ook gecanceld. Iedere donatie of gift is dus extra welkom dit jaar.

Ook interessant

cyclists-601591

Winnaar Juncker Tour Poule

lees meer
ST-hero-RivaleNew-2560x1118-1

Juncker Bike Parts start met MET Helmen

lees meer
XLC 3 nations cup 8_header_MB

XLC is trotse hoofdsponsor van de 3 Nations Cup

lees meer
H3-5890

Saris H3, stabiele en geruisloze fietstrainer

lees meer
Cateye_header

Goed verlicht de straat op met CATEYE

lees meer
ZIPP_BSS_Header (003)

Zipp lanceert de nieuwe BSS collectie

lees meer
JBP_2020_3

Juncker door DRG uitgeroepen tot beste leverancier O&A

lees meer
20201012_Accell_SamenOpKoers_2020_Fietser_0031

Accell dealershow 2020

lees meer
xlc fiets2

De XLC-ambassador bike!

lees meer