0

Juncker Bike Parts doneert 1000 mondkapjes aan Ronald McDonald Huis Utrecht

Gisteren heeft Juncker Bike Parts 1.000 mondkapjes overhandigd aan het Ronald McDonald huis in Utrecht. De mondkapjes heeft Juncker ontvangen van Kenda, één van de merken die Juncker Bike Parts in haar assortiment heeft. In het Ronald McDonald Huis kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in het nabij gelegen Wilhelmina Kinderziekenhuis of het Prinses Maxima Centrum. Voor de ouders, vrijwilligers en medewerkers zijn de mondkapjes een uitkomst om zichzelf nog beter tegen het Corona-virus te beschermen. 

 

 

Karin Cramer, Assistent-Manager van het Ronald McDonald huis in Utrecht, was zeer verheugd met de mondkapjes: “Vrijwilligers en medewerkers die gebruik maken van bijvoorbeeld het openbaar vervoer kunnen we nu mondkapjes geven. Maar ook natuurlijk voor ouders die zich extra willen beschermen”.

 

Ook voor het Ronald Mc Donald huis heeft de Corona crisis een grote impact. Ze zijn genoodzaakt geweest om de helft van de beschikbare kamers te sluiten. “Inmiddels kunnen we vooruit kijken en langzaamaan de kamers weer openen. Maar de gezondheid van onze gasten, vrijwilligers en medewerkers staat bovenaan!”, aldus Cramer. Daarnaast hadden ze dit jaar niet de extra inkomsten die ieder jaar worden gegenereerd dankzij de Homeride en de Homerun. Deze werd door het Corona-virus ook gecanceld. Iedere donatie of gift is dus extra welkom dit jaar.

Ook interessant

Header_groot

De nieuwe fietsendrager van XLC; Almada Work-E

lees meer
_DSC1870-1570x450

Nieuwe XLC kids trailers; zo zien ze eruit!

lees meer
HeaderJuncker_wide

JUNCKER BIKE PARTS START 2022 VOORTVAREND

lees meer
Burley header

Nieuw in 2022: Burley trailers voor huisdieren

lees meer
DTSwiss_Hybrid_Utility_Keyvisual_1920x1080px

NIEUW! DT Swiss HU1900 Spline.

lees meer
XLC 3 nations cup 8_header

XLC ook in 2022 naamgever 3 Nations Cup Mountainbike!

lees meer
KlimaatneutraalVerstuurdVia_DHL_webshop_logo

Klimaatneutraal verstuurd via DHL Parcel

lees meer
header-mailing-JBP_DRG_BesteOenA_2021_720x480

Juncker opnieuw als beste gewaardeerd bij Dynamo Retail Event

lees meer
_DSC5501

Het ontstaan van een sterk merk: XLC

lees meer