0

Juncker Bike Parts doneert 1000 mondkapjes aan Ronald McDonald Huis Utrecht

Gisteren heeft Juncker Bike Parts 1.000 mondkapjes overhandigd aan het Ronald McDonald huis in Utrecht. De mondkapjes heeft Juncker ontvangen van Kenda, één van de merken die Juncker Bike Parts in haar assortiment heeft. In het Ronald McDonald Huis kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in het nabij gelegen Wilhelmina Kinderziekenhuis of het Prinses Maxima Centrum. Voor de ouders, vrijwilligers en medewerkers zijn de mondkapjes een uitkomst om zichzelf nog beter tegen het Corona-virus te beschermen. 

 

 

Karin Cramer, Assistent-Manager van het Ronald McDonald huis in Utrecht, was zeer verheugd met de mondkapjes: “Vrijwilligers en medewerkers die gebruik maken van bijvoorbeeld het openbaar vervoer kunnen we nu mondkapjes geven. Maar ook natuurlijk voor ouders die zich extra willen beschermen”.

 

Ook voor het Ronald Mc Donald huis heeft de Corona crisis een grote impact. Ze zijn genoodzaakt geweest om de helft van de beschikbare kamers te sluiten. “Inmiddels kunnen we vooruit kijken en langzaamaan de kamers weer openen. Maar de gezondheid van onze gasten, vrijwilligers en medewerkers staat bovenaan!”, aldus Cramer. Daarnaast hadden ze dit jaar niet de extra inkomsten die ieder jaar worden gegenereerd dankzij de Homeride en de Homerun. Deze werd door het Corona-virus ook gecanceld. Iedere donatie of gift is dus extra welkom dit jaar.

Ook interessant

_DSC5501

Het ontstaan van een sterk merk: XLC

lees meer
nieuw nummer

Nieuw telefoonnummer Juncker Bike Parts

lees meer
DTSwiss_ARC_header

Wat te doen bij lange levertijden?

lees meer
DeOnlineFietsenmaker_header_1

De online fietsenmaker

lees meer
IMG_9433-(002)

Wilco Schneiders nieuwe Head of Sales & Services Juncker Bike Parts

lees meer
cyclists-601591

Winnaar Juncker Tour Poule

lees meer
ST-hero-RivaleNew-2560x1118-1

Juncker Bike Parts start met MET Helmen

lees meer
XLC 3 nations cup 8_header_MB

XLC is trotse hoofdsponsor van de 3 Nations Cup

lees meer
H3-5890

Saris H3, stabiele en geruisloze fietstrainer

lees meer