ST-hero-RivaleNew-2560x1118-1

Juncker Bike Parts start met MET Helmen

Al meer dan 25 jaar is MET een gedreven merk waar veiligheid, innovatie en design de boventoon voeren. Omdat fietsen ongekend populair is heeft MET voor ieder segment en iedere prijsklasse een geschikte helm. De helmen voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. De helmen van MET zijn in de Benelux vanaf september exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts. Voororders zijn vanaf eind juli mogelijk.

 

“Wij zijn trots dat we de samenwerking met MET mogen aankondigen. Door het aanbieden van een uitgebreide helmencollectie kunnen wij, samen met de retailers, alle soorten fietsers voorzien van extra veiligheid tijdens de fietsritten”, aldus Brand Manager Anton Nijhuis.

 

 

Over MET helmen

De missie van MET is om iconische producten te ontwikkelen die bijdragen aan de veiligheid en de beleving van de fietser. De jarenlange expertise zorgt er voor dat ze een goede feeling hebben met de markt waardoor ze producten ontwikkelen die inspelen op de behoefte van de eindgebruiker. Dat MET een toonaangevend helmenmerk is blijkt wel uit het feit dat diverse prof renners vertrouwen op de helmen van MET.

 

“We kijken uit naar de samenwerking met Juncker Bike Parts. De sterke voorraadfunctie, het uitstekend logistieke proces en de winkelondersteuning zal de basis vormen voor iedere fietsenwinkel die wil werken met ons merk,” aldus Business Development Manager MET, Jo McAleer.

 

Bluegrass

Bluegrass, opgericht in 2008, is onderdeel van de MET familie en is ontstaan uit de specifieke behoefte vanuit de Enduro, downhill en BMX wereld. Dankzij de nauwe banden met MET maakt Bluegrass gebruik van de jarenlange ervaring en kennis binnen de MET familie. Ook de Bluegrass zijn in het voorjaar van 2022 voor de Benelux markt exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

Ook interessant

_DSC5501

Het ontstaan van een sterk merk: XLC

lees meer
nieuw nummer

Nieuw telefoonnummer Juncker Bike Parts

lees meer
DTSwiss_ARC_header

Wat te doen bij lange levertijden?

lees meer
DeOnlineFietsenmaker_header_1

De online fietsenmaker

lees meer
IMG_9433-(002)

Wilco Schneiders nieuwe Head of Sales & Services Juncker Bike Parts

lees meer
cyclists-601591

Winnaar Juncker Tour Poule

lees meer
XLC 3 nations cup 8_header_MB

XLC is trotse hoofdsponsor van de 3 Nations Cup

lees meer
H3-5890

Saris H3, stabiele en geruisloze fietstrainer

lees meer